20.6 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateVedetele nu iau vacanta

Vedetele nu iau vacanta

In timp ce muritorii de rând asteapta sezonul estival pentru a pleca in vacanta, vipurile de pe meleagurile oltenesti trudesc din greu, chiar daca termometrele urca vertiginos si pâna la 37 de grade Celsius…


Planuri pentru calatorii in locatii exotice? Ei bine, acesta este unul dintre lucrurile neincluse pe agenda vedetelor pentru acest sezon. Vara este anotimpul când artistii muncesc din greu, pentru ca acum fanii au timp liber pentru a merge la concerte. Asa ca vedetele trebuie sa astepte iarna pentru a se bucura de o vacanta in adevaratul sens la cuvântului.


Alex, de exemplu, nici macar nu are timp sa se gândeasca la vacanta. Tocmai ce a terminat filmarile la noua sa piesa, „Yamasha“, al carei videoclip va putea fi vizionat pe posturile TV de specialitate incepând de saptamâna viitoare, ca a si intrat in studio pentru a mai lucra la albumul sau. Si cum acesta va fi materialul discografic cu care va debuta in muzica româneasca, nici nu este de mirare ca nu vrea sa se grabeasca si acorda o importanta deosebita fiecarei piese in parte. In plus, craioveanul nu este doar cântaret, el si-a incercat si talentul de compozitor. Astfel, Alex a scris si versurile multora dintre piesele de pe albumul sau de debut. Cântaretul spera ca lansarea materialului va avea loc in luna august, motiv pentru care pâna atunci nici nu se pune problema de vacanta.


„Deocamdata petrec mult timp in studio, lucrând la album, dar nu ma pot plânge ca nu am vacanta pentru ca fac ceva ce-mi place“, a spus Alex.


Nici dupa lansarea albumului nu va avea parte de vacanta, pentru ca are de sustinut concerte. Alex spune insa ca de-abia asteapta sa concerteze pe Litoral. Craioveanul a planuit deja sa mearga la mare impreuna cu gasca de prieteni, din care nu vor lipsi baietii de la C.I.A (Craiova Independent Artists). „Incerc sa imbin utilul cu placutul, asa ca in august voi merge pe litoral insotit de un grup de prieteni. Eu nu am timp sa-mi iau vacanta“, a spus Alex.


Nici designerii nu isi iau vacanta vara, pentru ca acesta este sezonul când pregatesc o noua colectie. Creatoarea de moda Ilinca Butucea a afirmat ca nici nu se punea problema unui concediu in aceasta perioada, fiind mult prea ocupata. Peste aproximativ o luna, designerul vrea sa lanseze o noua colectie, la care trudeste din greu la ora actuala.


„Poate plec doua, trei zile prin Oltenia, dar nu prea mult, pentru ca nu am timp de vacanta. Eu niciodata nu am plecat in concediu vara. Ianuarie este singura luna din an când pot spune ca pot sa-mi iau liber“, a spus creatoarea de moda. Totusi, aceasta a marturisit ca va face o vizita la Damasc, dar in interes de serviciu. „Voi merge la Damasc sa-mi iau câteva materiale pentru noua mea colectie“, a spus Ilinca Butucea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS