22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn miros placut - cheia spre sufletul unei doamne

Un miros placut – cheia spre sufletul unei doamne

Stimati domni, daca ati crezut cumva ca daca aveti un cont gras in banca sau un „pachet de muschi“ ca la carte femeile va vor cadea la picioare, va inselati amarnic. Un studiu recent a demonstrat ca un miros placut si o dantura ingrijita sunt mult mai importante pentru doamne decât ati crezut.


In cazul in care doriti sa va imbogatiti palmaresul cu câteva cuceriri, aveti grija sa mirositi placut, pentru ca la asta sunt atente 76,7 la suta dintre femei. Alte 74,2 la suta sunt atente cum este dantura partenerului de conversatie. „Un miros placut nu ar trebui sa fie o problema nici in sezonul estival. Daca vreti sa nu transpirati peste masura, le recomandam domnilor sa se tunda cât mai scurt. O podoaba capilara bogata este importanta pentru doar 11,3 la suta dintre femei“, a spus agentul de marketing Thomas Schwabl. Studiul realizat de sociologii germani a schitat un portret al domnilor ce se doresc a fi visul oricarei femei. O buna impresie inca de la prima intâlnire fac barbatii cu par ingrijit, admirati de 68,2 la suta dintre femei, cu mâini si o fata ingrijite, preferati de 62,3 la suta dintre femei. Stilul vestimentar este important pentru doar 57,2 la suta dintre respondente. Pentru majoritatea femeilor intervievate, nu conteaza daca partenerul ce le sta alaturi este sau nu ceva mai grasut, doar 15 la suta punând pret pe un corp in forma, in timp ce un bust musculos este interesant pentru doar 7,5 la suta dintre femei. Atentie insa sa nu exagerati cu „colaceii de grasime“, pentru ca ce e mult strica. 45 la suta dintre doamne spun ca nu se simt atrase de barbatii dolofani.


Posteriorul – asul din mâneca doar pentru doamne


Daca pentru domni posteriorul unei femei reprezinta un punct de interes, nu acelasi lucru se poate spune despre preferintele doamnelor. 67 la suta dintre ele spun ca le este complet indiferent posteriorul partenerului de viata, acesta fiind luat in seama de doar o treime dintre respondente. Când vine vorba de pilozitati, doamnele sunt clare. 44 la suta dintre respondente spun ca le repugna barbatii „parosi“, in timp ce 36,5 la suta dintre ele pun mare pret pe o barba ingrijita. In ceea ce priveste inaltimea, aceasta conteaza pentru doar 38,1 la suta dintre femei. Mai degraba, 55,3 la suta au marturisit ca le place ca partenerul sa aiba ochi frumosi. De mentionat ca, in mod surprinzator, culoarea ochilor reprezinta un criteriu de selectie pentru doar 21,1 la suta dintre doamne. Si la final, domnilor puteti respira usurati. Vechea obsesie conform careia niste pantofi curati va ridica mult in ochii femeilor pare a fi doar un mit, de vreme ce doar 17,6 la suta dintre doamne sunt atente la acest aspect.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS