22.9 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateSpalatorii sexy pentru zilele fierbinti

Spalatorii sexy pentru zilele fierbinti

Combinatia femei – masini pare a fi din ce in ce mai profitabila. In sezonul estival, domnii care vor sa-si curete masinile se pot bucura de un serviciu mai nonconformist prestat de femei sexy. Important este ca acum chiar si parcarea autoturismului poate capata conotatii sexy. Asa-numitele „sexy car wash“ (in traducere, spalatoriile sexy pentru masini), cu niste angajate atragatoare, care vor taia rasuflarea clientilor, sunt pe cale sa cucereasca Europa.


Printre primele spalatorii in varianta sexy deschise pe Batrânul Continet se afla Coventry Bubbles ‘n’ Babes, un car wash care ofera un serviciu cu totul deosebit. Personalul de serviciu este format din sase tinere in bikini. Pentru 25 de lire sterline, clientul sta asezat comod la volan si admira cum fetele ii spala si curata autoturismul. Pentru cinci lire in plus, soferii amatori de senzatii tari beneficiaza de acelasi serviciu, insa de data aceasta fetele sunt topless. „Am descoperit spalatoriile sexy in Statele Unite si am decis sa import aceasta afacere si la noi“, a spus John Bevins, omul de afaceri care a deschis Bubbles ‘n’ Babes. Tinerele imbracate cu un bikini sumar efectueaza si alte servicii, cum ar fi alimentarea masinii cu benzina si controlul presiunii din anvelope. Noua moda a trecut granitele Marii Britanii si au ajuns in Elvetia, unde saptamâna trecuta a fost inaugurat primul „sexy car wash“ la Magliasco, in Cantonul Ticino. De la inaugurare nu au lipsit zeci de curiosi, veniti cu mic, cu mare sa le admire pe tinerele si superbele fete la munca. Spre marea bucurie a privitorilor, acestea au efectuat o spalare ca la carte si i-au implicat pe soferi intr-un nevinovat si distractiv joc cu apa si spuma, intr-o atmosfera relaxanta si totodata incitanta.


Parcarea la feminin


Nu peste mult timp, Europa poate asista la o revolutie sexy si in materie de parcari. Noua moda a fost lansata la Los Angeles, unde, in locul obisnuitilor parcatori de sex masculin, soferii vor descoperi niste tinere superbe, imbracate sumar, care au grija de masini la petrecerile particulare si la restaurante. In Beverly Hills, o firma pe nume „Valet of the Dolls“ ofera acest tip de servicii pentru domnii cu dare de mâna. In plus, parcatoarele beneficiaza si de serviciile unei cosmeticiene profesioniste, care sa le ajute sa se prezinte la serviciu „ca la carte“, imbracate in niste bluzite mai mult decât decoltate si pantaloni trei sferturi sau fustite de dantela, sau chiar costume. Din costumatia de serviciu fac parte, la dorinta clientului, si costumul de Mos Carciun, intr-o varianta ceva mai provocatoare, precum si cele de iepuras sau de balerina. „Valet of the Dolls“ pune la dispozitia firmelor „o armata“ de 142 de parcatoare, toate femei superbe, capabile sa ia mintile si celor mai pretentiosi clienti. Pe lânga aspectul exterior, parcatoarele au grija sa nu ii supere pe clienti si sunt incurajate sa se comporte prietenos cu soferii care isi asteapta rândul. In afara de un aspect placut, domnisoarele trebuie sa aiba si un dezvoltat simt al umorului. Chiar numele firmei, care in traducere ar insemna „Parcatoare papusi“, ne duce cu gândul la distractie, la femei sexy si disponibile. Asta nu inseamna insa ca asa-numitele „parking dolls“ nu sunt mari specialiste in parcare. Acest serviciu este folosit mai ales pentru petreceri si evenimente private, foarte frecvente in America. Acest gen de servicii a câstigat atât de mult teren, incât in cartea de telefon apar doua pagini de firme de parcatori, trei dintre acestea cu echipe formate exclusiv din femei. Compania Valettes, de exemplu, a fost fondata in urma cu 27 de ani, insa Valet of the Dolls, serviciu inaugurat in 2003, este de departe cel mai popular. In prezent, parcatoarele sunt solicitate la nu mai putin de 40 de petreceri pe luna.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII