22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateModa, un atu pentru barbatii celebri

Moda, un atu pentru barbatii celebri

Toate femeile adora actorii, cântaretii sau sportivii care arata bine si stiu sa fie in pas cu moda. Dar un barbat din show-bizz care are propriul stil si nu se multumeste doar sa urmeze tendintele in moda, ci le creeaza, are si mai multe sanse sa cucereasca inimile admiratoarelor.


Editorii mai multor publicatii americane au decis sa realizeze un clasament al barbatilor care ocupa frecvent prima pagina a revistelor de moda aducând inovatii acestui domeniu, dar care nu sunt intotdeauna apreciate de critici.


David Beckham


Odata considerat cel mai bine imbracat barbat din lume, cunoscutul fotbalist pare sa-si fi iesit din mâna in ultimul an. Este adevarat ca fanii admira intotdeauna o vedeta care nu se teme sa experimenteze noi tendinte vestimentare, dar capitanul nationalei Angliei pare sa depaseasca limita dintre interesant si grotesc din ce in ce mai des. Cel mai recent „dezastru“ pe care Beckham l-a provocat a fost momentul in care a aparut in public purtând acelasi model de sapca pe care il avea si sotia sa, Victoria. Unii critici considera ca fosta Spice Girl are o influenta negativa asupra sportivului, dar fanii cred ca acesta este suficient de matur pentru a-si asuma singur responsabilitatea gafelor comise.


Andre 3000


Rapper-ul de la Outkast este recunoscut in lumea show-bizz-ului pentru simtul sau „inedit“ in materie de moda. Mare fan al tricourilor fara mâneci, papioanelor si al accesoriilor sclipitoare, cântaretul si-a creat propria tendinta in moda, pe care pare sa o ia foarte in serios. Din pacate pentru el, nimeni altcineva nu este interesat de stilul sau vestimentar suficient de mult cât sa il adopte.


Johnny Depp


Sunt multe admiratoare ale celebrului actor carora nu le-ar pasa nici daca acesta s-ar imbraca numai cu un sac de plastic. Pentru ele, starul din „Piratii din Caraibe“ ar fi la fel de atragator si carismatic. Cu toate acestea, artistul nu numai ca nu face gafe in moda, dar s-a impus ca unul dintre cei mai bine imbracati barbati, in ultimii ani. Se pare ca actrita franceza Vanessa Paradis, logodnica actorului, are o influenta pozitiva asupra lui.


Pete Doherty


In ciuda faptului ca arata extrem de ciufulit si neingrijit pe scena, in timpul concertelor alaturi de trupa sa, artistul a reusit sa devina unul dintre modelele rockerilor, in ceea ce priveste stilul vestimentar. Cel mai probabil, relatia cu Kate Moss si-a spus cuvântul in acest sens.


„Muza“ a creatoarei Hedi Slimane, de la casa Christian Dior, Doherty este responsabil pentru blugii strâmti si palariile cu borduri indoite cu care mai toti tinerii din Statele Unite se mândresc in aceasta vara.


Sean Combs


Rapper-ul, cunoscut sub numele „Diddy“, obisnuieste sa-si etaleze cele mai noi piese vestimentare din garderoba indiferent de ocazie. Insa hainele sale nu se potrivesc intotdeauna cu evenimentele la care este prezent.


Alex Kapranos


Vocalistul de la Franz Ferdinand are un stil distinct, adoptat de multi dintre admiratorii sai. Cu o influenta vizibila a anilor ’80, artistul are predispozitie spre nuantele neutre, in combinatie cu o „pata de culoare“, de obicei rosu-aprins – fie o esarfa, fie un model aplicat pe camasa. Apreciat de criticii din lumea modei, nu este de mirare ca vocalistul a devenit rapid una dintre „muzele“ casei Dior.


Pharrell Williams


Celebrul artist hip-hop se claseaza din ce in ce mai des in fruntea topurilor celor mai bine imbracati barbati din show-bizz. Pare ca intotdeauna reuseste sa imbine sofisticatul cu „look-ul“ rapp, tricourile largi cu bijuterii discrete, fapt ce il face sa fie apreciat atât de criticii modei, cât si de fanii stilului sau muzical. Fiind constient de atuurile sale, Williams s-a hotarât anul tre cut sa le speculeze la maximum, lansând o colectie vestimentara.


Pete Burns


Cântaretul de la Dead or Alive este recunoscut pentru gustul sau ciudat, in ceea ce priveste vestimentatia, uimindu-si publicul cu pantofi cu toc inalt si haine mulate pe corp. La un moment dat, artistul chiar a provocat furie in rândul propriilor fani, marturisind ca detine o haina confectionata din blana de gorila. Haina respectiva a fost imediat confiscata de politie si supusa unor teste amanuntite. In final, s-a dovedit ca haina era fabricata din blana unei maimute care nu este pe cale de disparitie. Astfel, Burs nu a fost arestat, dar nici criticile la adresa sa nu au scazut in intensitate.


Lenny Kravitz


Artistul este cunoscut pentru faptul ca acorda o atentie deosebita imaginii sale. Desi nu este niciodata prea departe de cele mai noi tendinte ale modei conventionale, lui Kravitz ii place sa faca experimente pe propria piele. De cele mai multe ori, acestea s-au dovedit a fi extrem de inspirate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS