17.9 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateRazii in comunele doljene

Razii in comunele doljene

Politistii din Segarcea si agentii Postului de Politie Lipovu au organizat o razie pe raza localitatilor Lipovu, Sadova, Radovan, Segarcea. Au fost perchezitionate sase locuinte si s-au identificat autorii a doua spargeri din locuinte, de pe raza comunei Lipovu.


In fapt, in noaptea de 23 spre 24 februarie 2006, Viorel Ciuraru, de 29 de ani, zis „Cade“, Florin Frantuz, de 22 de ani, si Robert Barbu, zis „Robotu“, toti din Lipovu, au patruns prin efractie in locuinta lui Aurel Nicoliu si au sustras un televizor, DVD-uri, un aparat de sudura, o combina muzicala si alte bunuri in valoare de 300 de milioane de lei. Tot ei au patruns in noaptea de 2 spre 3 aprilie in locuinta lui Grigore Nicoliu, de unde au sustras o pompa de apa, haine, bijuterii, in valoare de 150 de milioane de lei.


In urma probelor administrate de politisti, au fost prinsi si retinuti pentru 24 de ore Viorel Ciuraru si Florin Frantuz. Robert Barbu se sustrage cercetarilor. S-a stabilit ca toti trei au mai comis doua spargeri de locuinte pe raza judetului Dolj, fapte ramase cu autori necunoscuti in evidenta politiei.


Prejudiciul total a fost estimat la circa 630 de milioane de lei, dar a fost recuperat in proportie de 75 la suta.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS