11.7 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024

Incredere discutabila

Parerea multor craioveni este ca primarul lor s-a indepartat de ei.


Floarea Dragu (foto), de 73 ani, pensionara: „Am o parere rea despre primarul nostru. Când era viceprimar ii pasa parca mai mult de oamenii necajiti, acum pare insa sa ii fi uitat. Eu stau in Craiovita si nu vad cu ochi buni schimbarile pe care le face el, de ochii lumi, in centru si Calea Bucuresti. Degeaba spune ca a facut curatenie si a asfaltat in Craiovita. Veniti sa vedeti! Daca vrea sa arate ca se implica ar putea sa intervina si in cartierele marginase, acolo unde chiar e nevoie de modificari“.


Ioana Boicea, de 60 ani, pensionara: „In loc sa se ocupe toata ziua de centru si sa bage o groaza de bani acolo ar trebui sa se uite in jurul lui sa vada ca aproape peste tot sunt numai gropi si gunoaie. Vrea sa ia ochii cetatenilor cu centrul, dar, in rest, lasa sa se degradeze“.


Paula Filigeanu, de 50 ani, economista, considera ca nu poate fi nimic punctat la capitolul realizari in dreptul mandatului de pâna acum al primarului Antonie Solomon: „De realizat, nu a realizat nimic important de când a fost instalat ca primar, poate doar pentru averea dânsului. Nu se vede nici un fel de schimbare, asa ca nu as putea spune ca a avut o contributie aparte“.


Emil Dumitrescu, fost consilier municipal, crede ca intrebarea „Care sunt realizarile primarului in aproape doi ani?“ este retorica: „De ce nu treceti la pas prin Brestei, si pe uscat, si pe apa (la inundatii) sau prin Catargiu? Sigur n-ati mai pune astfel de intrebari“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS