13.9 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitate„Vacanta Mare“ revine pe marile ecrane

„Vacanta Mare“ revine pe marile ecrane

De curând s-au terminat filmarile la pelicula „Frati si surori“, care vine sa imbogateasca palmaresul cinematografic al grupului umoristic „Vacanta Mare“, dupa succesul inregistrat in anul 2002 cu filmul „Garcea si Oltenii“.


De sapte ani, „Vacanta Mare“ se incapatâneaza sa ramâna in atentia publicului, continuându-si activitatea la postul privat de televiziune Pro TV, caruia ii va ramâne fidel si in perioada urmatoare, dupa cum a declarat Florin Petrescu (Axinte): „Am vrut sa renuntam la emisiune, pentru a sustine timp de un an spectacole prin tara, dar Sârbu (directorul Pro TV – n.r.) ne-a cerut sa facem cele doua activitati in paralel si am acceptat“. Dar pentru ca prima productie de lung metraj a „Vacantei Mari“ s-a bucurat de reactia pozitiva a publicului cinefil, activitatea grupului de umor nu se opreste la emisiunile TV, ci s-a diversificat prin turnarea unui nou film caruia ii revine sarcina dificila de a depasi succesul peliculei „Garcea si Oltenii“.


Produs si distribuit in România de Media Pro Pictures, „Garcea si oltenii“ a ocupat locul intâi in topul lansarilor din România din perioada 1998-2002, inregistrând un numar mai mare de spectatori decât cel pe care l-au intrunit megaproductiile „Star Wars II“, „Titanic“, „Gladiatorul“, „Matrix“, „Armageddon“, „Mumia“, in primele doua saptamâni de la aparitie. In regia lui Sam Irvin, filmul a reusit sa aduca in salile de cinema aproximativ 105.000 de oameni in primele zile de la lansare. Din distributia filmului a facut parte si Alexandra Dinu. Fosta sotie a fotbalistului Adrian Mutu a mai aparut in productii cinematografice precum: „Second Hand“ (2005), „Ingerul copiilor“ (2004), „Examen“ (2003).


Sora Nicoletei Luciu isi incearca norocul in cinematografie


Desi pentru „Frati si surori“ s-a vrut ca rolurile sa fie interpretate de membrii grupului „Vacanta Mare“, filmul naste sub reflectoare inca o vedeta de cinema. Este vorba despre mezina familiei Luciu, care, pasind pe urmele surorii sale, controversata Nicoleta Luciu, in prezent actrita de telenovele, a fost aleasa sa faca parte din distributia noii productii a „Vacantei Mari“.


Alaturi de Amalia Cocolos, Iuliana Luciu a facut parte din trupa „Kyss“, fondata de fostul iubit al Nicoletei Luciu, Dinu Maxer. Momentan planeaza misterul asupra actiunii filmului „Frati si surori“, dar câteva lucruri se stiu totusi despre pelicula. „Mirela Stoian, Mugur Mihaescu si Radu Pietreanu sunt trei frati care se ajuta intre ei. Mugur e hingher, Radu un vânator nebun, iar Lila o desteapta“, dupa cum afirma Florin Petrescu, cel care va interpreta in film rolul unui bulibasa din Strehaia. Filmul de lung metraj, care va beneficia de o puternica mediatizare, va fi livrat cinematografelor din tara si va avea lansarea in toamna acestui an.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS