13.9 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDaniela Gyorfi refuza telenovelele

Daniela Gyorfi refuza telenovelele

Sosita pentru un miniconcert in Cetatea Baniei, Daniela Gyorfi a acceptat sa stea de vorba cu o echipa a GdS despre statutul ei de artista, despre ce trebuie sa faci pentru a reusi in show-bizz-ul românesc si despre viitoarele sale albume.


Blamata de unii, adulata de altii, Daniela Gyorfi isi consolideaza cariera in show-bizz-ul românesc si intentioneaza sa colaboreze cu rapperul Connect-R.


„Stiu ca s-au spus multe despre mine, dar eu sunt apreciata de multe persoane din industria muzicala româneasca. Nu m-am dus eu la Connect-R, ci el a venit la mine si mi-a adus doua piese. Le-am ascultat, mi-au placut si acum voi inregistra un album cu piese compuse de el“, a spus cântareata. Nici ascultatorii de manele nu sunt insa neglijati, pentru ca, peste foarte putin timp, Daniela impreuna cu Liviu Mititelu (ex-Guta – n.r.) vor scoate un album. Noul material nu va beneficia insa de o lansare oficiala (in lumea manelelor nu se obisnuieste asa-ceva), ci va fi doar lansat pe piata.


„Oamenii cred ca viata de artist este simpla, dar nu este asa“


In ceea ce priveste trecerea in tabara manelistilor, Daniela nu se arata deranjata de comentariile rautacioase.


„Eu nu plec urechea la oamenii ipocriti, ca am auzit oameni care spun ca nu asculta manele, dar daca te duci la ei acasa sigur au manele pe calculator. Sunt cu totul de acord ca nu toata lumea trebuie sa te placa sau sa placa un anumit gen muzical“, a spus vedeta.


Se pare ca televiziunile autohtone ar fi interesate s-o distribuie pe Daniela intr-unul din serialele lor. Totusi, nu veti avea ocazia sa-i evaluati talentul actoricesc, intrucât vedeta refuza sa joace in telenovele.


„Am avut câteva propuneri din partea mai multor televiziuni, dar le-am refuzat pentru ca, sincer, nu m-as vedea jucând intr-o telenovela. Poate intr-o productie cinematografica, dar sa fie ceva inspirat din viata reala de artista“, a mentionat cântareata, care a recunoscut ca ar fi tentata de o emisiune gen reality-show, pentru ca „oamenii cred ca viata de artist este simpla, dar nu este asa“, dar considera ca nu ar fi benefic pentru cariera ei sa faca un film despre viata sa zilnica, cel putin nu in viitorul apropiat.


„Sunt blonda, dar nu pâna la capatul drumului, adica sunt, pe undeva, mai mult vopsita. Ca om este greu sa ma perceapa cineva, decât poate cei care mi-au urmarit cariera de la debutul meu si pâna acum. Oricum, nu ma consider vedeta, eu zic ca sunt artista“, a explicat cântareata.


„Eu muncesc pentru cariera mea“


Alt motiv pentru care Daniela Gyorfi a refuzat sa apara in telenovele este programul sau foarte incarcat: fanii de peste tot vor sa-si vada favorita concertând.


„As minti daca as spune «vai, am agenda incarcata pe zece ani, dar stiu in mare ce voi face in viitorul apropiat». Stiu ca mâine (luni, 1 mai – n.r) o sa plec la Roma, dupa care voi fi intr-un turneu in Germania, apoi altul in America“, a declarat Daniela Gyorfi.


Care ar fi cheia succesului vedetei, nici chiar cântareata nu poate spune cu precizie, dar se pare ca tocmai latura sa controversata atrage publicul.


„Eu ma adresez in general tinerilor, dar am fani de toate vârstele. Daca este o muzica frumoasa, o pot asculta si cei de cinci, si cei de 80 de ani. Eu muncesc pentru cariera mea, dar, in general, in ziua de azi, esti mult mai apreciat daca fotografiezi casa, masina sau piscina iubitului“, a concluzionat Daniela Gyorfi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS