11.7 C
Craiova
duminică, 12 mai, 2024

Apel umanitar

In preajma Sfintelor Sarbatori de Paste ale anului 2006, natura dezlantuita a facut ca partea de sud a Doljului sa fie in Saptamâna Patimilor sub ape. Apele Dunarii, iesite din matca lor, au inghitit comune si sate de pe raza judetului nostru, semeni de-ai nostri, impreuna cu copiii lor, aflându-se la aceasta ora in câmp, in corturi, in frig si deznadajduiti prin pierderea agoniselii de o viata. Proportiile dezastrului natural sunt inspaimântatoare. Oamenii din aceste locuri au nevoie de cel mai mic ajutor care le poate fi oferit.


HAIDETI SA LE FIM APROAPE! IN ASTFEL DE MOMENTE TREBUIE SA FIM SOLIDARI, MAI BUNI, MAI APROAPE DE EI SI DE DUMNEZEU, PENTRU CA SUNT SEMENII NOSTRI!


Daca prin profesia noastra avem menirea de a pregati copiii pentru societate, de aceasta data, prin conditia de truditori ai invatamântului românesc, avem si datoria de a aduce speranta si alinare pentru cei care sunt victime ale catastrofalelor inundatii.


Uniunea Sindicatelor Independente din Invatamânt – Dolj face apel la toate miscarile sindicale afiliate, precum si la toti angajatii sistemului de invatamânt din judetul Dolj, ca in sprijinul umanitatii, dar si al solidaritatii sociale sa contribuie la strângerea unui fond de ajutorare a sinistratilor, prin donarea unei sume in cuantum minim de 10 RON.


Uniunea Sindicatelor Independente din Invatamânt – Dolj ii asteapta pe reprezentantii celor care doresc sa participe la aceasta actiune umanitara la sedinta de centralizare a fondurilor, in ziua de joi, 27 aprilie 2006, ora 11.00, la Colegiul National „Elena Cuza“.


Relatii suplimentare despre actiunea umanitara, precum si despre sedinta mai sus amintita, se pot obtine la telefon 0726.210.110 si la telefon 0251.42.13.03.


Profesor Constantin RADA, presedintele Uniunii Sindicatelor Independente din Invatamânt – Dolj

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS