17.3 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateViata de noapte pentru toate vârstele

Viata de noapte pentru toate vârstele

Sunt foarte putine cluburile din Craiova in care se asculta muzica buna. Muzica anilor ’70 – ’80 a cam iesit din preferintele multor tineri, si nu numai. Insa acest lucru nu-i impiedica pe unii sa se distreze chiar si in putinele cluburi care isi delecteaza clientii cu o astfel de muzica.


In fiecare joi si sâmbata seara este distractie cât cuprinde pe ritmurile de calitate ale muzicii anilor ’70 – ’80 in clubul Wave 84. Este singurul local unde nu se vorbeste de un DJ profesionist, care sta la platane si mixeaza, promovând un tip de muzica adoptat de intreaga Europa.


„Nu sunt un DJ veritabil, cu toate ca sunt la un astfel de pupitru. Eu doar pun muzica, in general muzica veche, pe care unii dintre noi o stim de la parinti. Aici toata lumea se distreaza si se simte bine, chiar daca nu e si muzica mai comerciala“, a declarat Horatiu, cel care se ocupa de programul muzical.


De la Depeche Mode si Freddie Mercury la REM si de la Duran Duran pâna la Eurythmics si Hermes House Band, toate aceste formatii si interpreti ai unor melodii de neuitat distreaza lumea pâna aproape de dimineata. In acest club poti intâlni persoane de la cele mai fragede vârste pâna la cele mai inaintate, 40 – 45 de ani, care vin pentru a se simti ca in tinerete. „Suntem casatoriti de trei ani, avem un copil de un an si patru luni si, cu toate acestea, reusim din când in când sa mai evadam si noi la o distractie in Wave“, au declarat Marinela si Paul, doi tineri parinti fericiti ca au avut cu cine lasa pe micuta Andreea pentru a se putea distra o seara in discoteca.


Clientii fideli isi aduc prietenii


Multi dintre cei prezenti la petrecerile organizate aici sunt clienti fideli ai clubului. Acestia au amintiri frumoase legate de acest local. „Aici mi-am sarbatorit majoratul impreuna cu cei mai buni prieteni ai mei in urma cu patru ani, ne-a placut foarte mult si de atunci venim aproape in fiecare week-end si mai ales joia“, a mentionat Loredana.


Una dintre cele mai mari probleme cu care se confrunta cei care vin in local este spatiul foarte mic. Desi aici vine foarte multa lume, clubul nu a fost modificat din punct de vedere al spatiului in ultimii ani. Alt inconvenient pentru studenti, care se stie ca nu prea stau chiar asa de bine la capitolul finante, este intrarea care are un pret destul de piperat. In rest, preturile sunt pentru toate buzunarele.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS