16.2 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDJ Rosario Internullo distreaza Bania

DJ Rosario Internullo distreaza Bania

Sâmbata, 8 aprilie, unul dintre cei mai cautati DJ din Europa pentru show-urile de mare succes a dat o reprezentatie in fata oltenilor la pupitrul unui club din Banie.


Toti tinerii liceeni, clienti fideli ai clubului Gin Gin din Craiova, au avut parte de o seara minunata petrecuta in compania DJ-ului italian Rosario Internullo (foto). Acesta a abordat petrecerea din club ca pe una intre prieteni si acest lucru a dus la o foarte buna comunicare intre DJ si cei aflati pe ringul de dans. De la inceputul show-ului si pâna spre dimineata nimeni nu a stat jos, DJ Rosario demonstrând inca o data ca are calitati de adevarat one man show. In primul an când a mixat in România, cel mai greu i-a fost sa se acomodeze cu faptul ca in cluburile de aici se ascultau numai manele, muzica greceasca si turceasca. „Am observat ca in ultimul timp in România s-a dezvoltat foarte mult muzica house si se apropie din ce in ce mai mult de tendintele europene“, a spus DJ Rosario Internullo.


Agentie de booking si impresariat


Activitatea sa in ceea ce priveste muzica a inceput in1987, in Catania, din Sicilia, ca DJ la un post de radio, impreuna cu care organiza petreceri in discoteca „Miami“. Aceasta este prima discoteca din sudul Italiei cu o capacitate de aproximativ cinci mii de persoane si un sunet de exceptie. Pentru ca lumea l-a placut, a incheiat un contract pe patru ani cu managerul discotecii. La inceputul carierei sale de DJ, Rosario se folosea de piese mult mai funky, insa, pe masura ce se schimbau tendintele in muzica, si-a schimbat si el orientarea spre muzica rock si alternative (REM, The Cure), ferindu-se foarte mult de tot ce inseamna comercial. Cât timp a mixat aici a colaborat cu nume sonore din lumea muzicii de discoteca, cum ar fi Daniele Tignino.


La 19 ani, DJ Rosario Internullo si-a luat geanta de viniluri in spate si a plecat la Londra, poate si pentru ca ii placea foarte mult sa calatoreasca, dar si pentru a se putea face remarcat in tagma DJ-ilor.


„Am terminat liceul de contabilitate. Insa, de la 14 ani, sunt ocupat cu muzica, nu m-am vazut niciodata lucrând la un birou, facând calcule…“, a explicat DJ Internullo.


Pentru viitor, DJ Rosario Internullo pregateste doua surprize celor care sunt indragostiti de acest gen de muzica. In scurt timp va scoate o noua melodie, apoi, o sa deschida doua agentii pentru DJ, de booking si impresariat, atât pentru oamenii din spatele platanelor din România, cât si pentru cei de afara.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS