16.8 C
Craiova
luni, 6 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateOltenii investesc in frumusete

Oltenii investesc in frumusete

Se plâng ca petrecem ore intregi in saloanele de infrumusetare, ca vorbim numai despre rujuri, farduri si alte produse cosmetice, dar se pare ca, pâna la urma, toate aceste tabieturi feminine nu le displac in totalitate. Cum altfel s-ar putea explica faptul ca barbatii obisnuiesc sa plateasca vizitele la coafor ale partenerelor?


De când metrosexualitatea a devenit o moda printre barbati, se pare ca acestia au inceput sa priveasca cu alti ochi vizitele iubitelor la coafor. Daca altadata cei mai multi nu intelegeau de ce este nevoie ca ele sa-si schimbe culoarea parului daca inca nu au fire albe, acum se ofera chiar sa suporte costurile unei astfel de proceduri.


Cadouri inedite


„De obicei, barbatii sunt cei care platesc vizitele la coafor ale prietenei sau sotiei“, a precizat stilistul Marian Cotoi. Care sunt motivele unei asemenea schimbari de atitudine, nimeni nu poate spune cu exactitate, desi „de vina“ s-ar putea sa fie si interesul tot mai ridicat al reprezentantilor sexului puternic pentru propria imagine. „Unii barbati vin mai des la salon decât femeile. Am clienti care apeleaza saptamânal la serviciile mele“, a afirmat Alina Trifu, cosmeticiana. Se pare ca au devenit mai ingaduitori abia dupa ce au contactat si ei „virusul“ de a apela in mod regulat la serviciile unui salon de infrumusetare. Si, daca la inceput acestia mergeau la cosmetica in urma insistentelor iubitelor, acum se pare ca au ajuns sa-si trimita din proprie initiativa partenerele la coafor.


Daniel V., de 26 de ani, din Craiova, i-a facut cadou logodnicei sale o schimbare de look. L-a costat destul de mult (peste 100 RON), dar atât el, cât si prietena acestuia au fost foarte multumiti de rezultat.


„Sarbatoream un an de când eram impreuna si am vrut sa-i fac un cadou special. Am mers la un stilist, i-am facut o programare si apoi am adus-o si pe ea. A fost foarte surprinsa si incântata, mai ales ca nu se astepta la asa ceva“, a declarat tânarul.


Mizati pe naturalete


Altii nu au reusit sa inteleaga pe deplin spiritul feminin, dar incearca sa-l tolereze. „Eu nu am nimic impotriva faptului ca sotia merge la coafor, atâta timp cât nu ma pune s-o si astept. In privinta banilor, noi avem un buget comun. Recunosc totusi ca am emotii de fiecare data când merge la coafor. Este posibil fie sa ne trezim fara bani de intretinere, fie ca eu sa nu observ tunsoarea cea noua si in ambele cazuri linistea familiei este perturbata“, a mentionat un tânar casatorit de trei ani.


„Pot spune ca sunt o norocoasa, de nenumarate ori sotul mi-a platit schimbarea de look“, a afirmat Cristina C., de 31 de ani. Aceasta a tinut sa precizeze ca si sotul ei este la fel de preocupat de felul in care arata si merge foarte des la un salon de infrumusetare.


Daca vreti sa faceti un asemenea cadou sotiei, trebuie sa fiti insa foarte atenti cum va exprimati, doar nu vreti sa creada ca ar avea nevoie de „retusuri“ ca s-o considerati frumoasa. „Nu cred ca sotia mea ar fi prea incântata daca i-as spune «draga mea, nu vrei sa mergi la coafor?». O femeie poate sa se faca placuta si prin felul de a fi, nu doar daca se machiaza“, a afirmat cu convingere un craiovean casatorit de 30 de ani.


In cazul in care prietenul sau iubitul nu v-a platit niciodata vizita la salonul de infrumusetare, in loc sa va infuriati, ati putea sa priviti partea plina a paharului si sa luati in considerare faptul ca el crede ca frumusetea dumneavoastra este 100% naturala (ca natura v-a daruit cu sprâncene bine arcuite, cu par care se onduleaza sau se indreapta doar daca va schimbati samponul).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS