13.4 C
Craiova
luni, 6 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateFete frumoase, designeri celebri

Fete frumoase, designeri celebri

De aproximativ doua saptamâni, Agentia One Models a inceput pregatirile pentru a cincea editie a festivalului de moda Craiova Fashion 2006, eveniment la care sunt asteptati oaspeti de vaza din Capitala.


Au mai ramas sapte saptamâni pâna la festivalul Craiova Fashion 2006. Si daca pentru domnii care abia asteapta sa-si clateasca privirile cu frumusetile autohtone timpul se va scurge foarte incet, pentru organizatorul evenimentului, Agentia One Models, a sosit deja vremea sa inceapa pregatirile. „Vrem sa organizam un festival de exceptie si de aceea intentionam sa planuim totul din timp pâna la cel mai mic amanunt“, a declarat Toni Dinca, patronul agentiei organizatoare. Pregatirile au demarat in urma cu doua saptamâni, motiv pentru care multe planuri se afla doar in faza de proiect. Se stie insa ca evenimentul va fi gazduit, ca si anul trecut, de Teatrul liric „Elena Teodorini“ din Craiova, in perioada 19-20 mai.


De asemenea, printre cei care si-au anuntat participarea se numara si celebrul creator de moda Catalin Botezatu, semn ca evenimentul va fi unul cu greutate, cel putin pentru regiunea Olteniei. „Se poate spune ca designerul Catalin Botezatu este un obisnuit al festivalului, având in vedere ca a participat la alte trei editii ale noastre. Anul acesta va veni in fata publicului oltean cu doua colectii“, a afirmat Toni Dinca. La festival vor avea ocazia sa se afirme si tinere care de-abia au pasit in lumea modei. In luna mai, caravana New Models Look va porni intr-un periplu prin orasele din judetele Olteniei cu scopul de a descoperi tinere care vor sa intre in fascinanta lume a modelling-ului. Cele care vor avea sansa sa fie selectionate vor participa la concursul organizat in cadrul festivalului. Dupa ce vor beneficia de câteva cursuri pregatitoare, aspirantele la titlul de manechin vor defila sub privirile unui juriu compus numai din oameni care au legatura cu modelling-ul. Printre membrii juriului se vor numara Liviu Ionescu, patronul Agentiei de modele MRA (cel care a descoperit-o pe Catrinel Menghia), precum si un reprezentant al unei agentii internationale de modele, asa ca nu ar fi exclus ca una dintre frumusetile care vor debuta pe podium la Craiova Fashion 2006 sa fie urmatorul manechin de succes al României. Printre punctele de atractie ale festivalului se vor numara bineinteles si manechinele de la One Models, norocoasele care vor avea ocazia sa poarte haine in cele mai noi tendinte.


Si cum anul trecut la festival s-a prezentat un numar destul de mare de designeri (George Hosbota, Daniela Munteanu, Luiza Petrescu, Andra Palcau, Dana Coteanu sunt doar câtiva dintre acestia), organizatorii estimeaza ca la editia din 2006 vor veni si mai multi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS