13.4 C
Craiova
luni, 6 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateBiliardul, o placere pentru toti

Biliardul, o placere pentru toti

Locurile preferate ale tinerilor craioveni sunt, de ceva vreme, cluburile de biliard, unde se pot relaxa dupa o zi de scoala sau dupa orele obositoare de serviciu.


In fiecare week-end, mai toti craiovenii care nu sunt interesati de aglomeratia cluburilor sau a discotecilor se distreaza la o partida de biliard impreuna cu prietenii. Doar cu 10 RON poti juca, daca esti un cunoscator al acestui joc, chiar si zece partide de biliard. Nu este insa cazul celor care abia acum au invatat sa tina tacul in mâna. Acestia pot juca chiar si doua ore la o singura partida.


Clubul Ambient este unul dintre primele localuri de acest gen din Craiova. Cu cele aproximativ zece mese de marime medie pe care le pune la dispozitia clientilor, clubul si-a facut un renume printre impatimitii acestui gen de distractie.


„Obisnuiesc sa vin aici nu numai duminica, imi invit prietenii chiar si in timpul saptamânii, pentru ca sunt, dupa parerea mea, cele mai bune mese din oras“, a mentionat Marius Mosu, unul dintre clientii fideli ai localului.


Fiecare masa este prevazuta cu un cronometru special care indica timpul scurs de la inceperea jocului de biliard. Timpul de joc pare atât de scurt atunci când neindemânarea nu-ti da voie sa introduci decât cu mâna si fara sa te vada adversarul bilele care-ti apartin.


„Am jucat in doua ore doua partide de biliard si, spre surprinderea tuturor, nu am reusit sa introduc decât doua bile. Dar de fiecare data aceeasi bila, cea alba“, a declarat Bogdan Moreanu.


Concursuri de biliard


Aici, cu ceva timp in urma, existau chiar si oameni care aveau legitimatii la club, insa conducerea a renuntat repede la ele datorita faptului ca tot mai multi clienti doreau sa joace biliard din placere, nu pentru a face performanta.


Intr-o atmosfera de club sportiv, clientii pot urmari aici chiar si transmisiunile directe ale celor mai importante partide de biliard din campionatele internationale, partide de fotbal, tenis sau alte intâlniri sportive, cu ajutorul unui videoproiector si al unui ecran de proiectie.


Pe acest ecran se pot urmari si videoclipurile pieselor care se asculta in local pentru a intretine atmosfera.


Clubul are si un bar unde clientii pot servi (ca specialitate a casei) delicioasele milkshake-uri de cacao, vanilie si diverse arome de fructe.


Un mare accent se pune pe protectia clientului, atât din punct de vedere al sigurantei acestuia, cât si al confortului.


„Daca intra cineva in local este ca si cum ar fi intrat la mine in casa. Trebuie sa avem grija ca toti clientii sa se simta cât mai in siguranta si de aceea am investit foarte multi bani in acest lucru“, a precizat Ovidiu Pârvu, unul dintre patronii localului. Acesta a spus ca doreste sa extinda localul:


„Dorim sa extindem locatia prin amenajarea unui nou spatiu, pentru nefumatori, asa cum de altfel prevede noua legislatie in domeniu“.


Pentru zilele insorite care o sa urmeze, clubul Ambient pregateste deschiderea unei gradini de vara si spera sa poata organiza cu ajutorul clientilor si un concurs de biliard.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS