15.6 C
Craiova
duminică, 12 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitatePetrecere de cinci stele la Club Babylon

Petrecere de cinci stele la Club Babylon

Miercuri seara, toti studentii din complexul Agronomie au avut motiv de petrecere: Alexandrion Grup România le-a oferit o seara de neuitat in discoteca Babylon din incinta campusului universitar.


Seara cu petrecere studenteasca pe ritmuri disco-dance românesti si internationale in Discoteca „Babylon“.


Doar cei care nu au avut pofta de distractie au pierdut o petrecere pe cinste data de Alexandrion Grup România pentru lansarea unei noi bauturi cocteil – „Alexandrion Cola“.


Domnisoarele au pierdut mult timp in fata oglinzilor, dar rezultatul a fost pe masura privirilor pe care le-au atras: tinute dintre cele mai provocatoare, cu decolteuri cât mai adânci care tintuiau privirile si fuste in miniatura. Pentru baieti, motiv dublu de sarbatoare. Chiar daca suntem in Craiova si iubirea noastra este pentru totdeauna alb-albastra, nu uitam sa fim si români. Rapidul s-a calificat in sferturile Cupei UEFA, deci motiv de party. Dj One, „de sase ani singurul“, a stiut si de data aceasta care este muzica preferata de studentii craioveni.


Petrecerea a inceput dupa ora 23.00 si in 15 minute discoteca s-a umplut.


Nu au intârziat sa apara si premiile oferite de catre cei care au initiat petrecerea: cocteiluri, tricouri, sepci si alte numeroase premii surpriza au fost câstigate la concursurile de dans. Intr-o atmosfera incarcata de sound-uri cu influente disco-dance specifice serilor de miercuri, pe la ora trei si jumatate si-au facut aparitia si mult prea cerutele ritmuri de manele.


Manele, manele…


Fetele au dansat ca si când ar fi fost ultima ocazie de a-si undui trupurile, iar baietii nu au uitat nici ei de ce au venit la discoteca si au inceput „asaltul“. Au renuntat curând, pentru ca ochii tuturor erau atrasi de miscarile languroase ale fetelor, asa ca s-au reorientat repejor spre canapele.


Alexandrion Grup România, pe lânga faptul ca se ocupa de petrecerile studentilor, este si una dintre fundatiile umanitare din România care se ocupa cu intr-ajutorarea persoanelor nevoiase si cu venituri mici.


„Oferim sprijin familiilor nevoiase de la sate. Anul trecut de Paste s-au ales câte 20-25 de familii cu probleme din fiecare localitate cuprinsa in campania noastra si le-am asigurat un ajutor financiar“, a precizat Daniel Cetateanu, reprezentantul de vânzari in judetul Dolj.


Daca ati ratat aceasta petrecere, nu disperati: „Alexandrion Cola“ va continua sa invite studentii la dans in Craiova pe tot parcursul anului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS