14 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024

Reactii on line

Articolul „600 de miliarde pentru Samir Sprinceana“, publicat pe 11 martie in cotidianul nostru, a stârnit un adevarat val de comentarii pe site-ul Gazetei de Sud. Va prezentam mai jos câteva dintre reactiile cititorilor: http://www.gds.ro si [email protected]


de Jimmy


L-am cunoscut personal pe Samir. I-am fost angajat… S-a purtat relativ bine cât a avut nevoie de mine, apoi s-a descotorosit ca de o rufa murdara. Pentru oameni de teapa lui nu conteaza decât banii. Si când discuta cu tine prima oara te scaneaza sa te citeasca… de câti bani dispui. N-ai bani este ca si când ai fi contagios… il poti imbolnavi de saracie, ca asta se pare ca se ia. Personal cred ca el a stiut intotdeauna ca va ajunge pe mâna procuraturii, dar a mizat pe aportul si influenta sotiei. Chiar si fara ajutorul ei, socoteala lui a fost din capul locului ferma: „Fac bani multi, cât pot, imi satur familia si ce se mai poate prin neam, apoi ma duc putin la mititica, stau un an-doi, dar stiu ca pe urma am ce rontai pâna la batrânete si-oi gasi pe cineva intre cei apropiati sa-mi preia din panglicarii“. Oricum, va asigur ca el se crede din alt aluat, unul superior, menit sa gaseasca, sa cultive si sa creasca fraieri, care o data ajunsi la maturitate sa poata fi mulsi in folosul sau si al nesatulei lui sotii. Ar trebui sa li se confiste totul lui si rudelor lui apropiate.


de observatorul


Sa vedem ce se va intâmpla pâna la urma… Samir asta e cam „alunecos“… desi mare mafiot… chiar ma miram ca l-au lasat atâta timp fara sa-l salte. Merita!!!!! Dar… ar trebui sa urmeze… Caiac, Rosianu, Jean (asociatul lui Samir de la Federal Guard) si mai ales „marele Cimino“ care este asa cum lui ii place sa auda „seful orasului“. Mai sunt si altii, dar sunt mititei si „unelte“ ale rechinilor astora. Abia când vor fi saltati si acestia, putem sa spunem ca avem liniste si ordine in Craiova. Sa vedem… politia oare a devenit politie… Parchetul a devenit Parchet… noi speram… inca mai speram…


de Cine a dat banii


Cine a dat banii? Asta e intrebarea! Crede cineva ca aceia de la fisc au fost asa de naivi incât sa returneze mii de miliarde TVA? Au luat si ei cota si au dat la sefii lor! Astia sunt primii care trebuie bagati la zdup! Sunt aratati cu degetul doar Sprinceana si Boerica, iar cei care au dat banii sunt bine mersi! Presa si justitia ii ascund iarasi pe adevaratii hoti!


de mafiot mai mic


Sincer, mie imi este frica!!! Au fost saltati Boerica, Fotescu, Mihailestii si acum Samir si Roli… De acum imi este tare frica! Ma astept sa fie ridicati… Caiac… si cei din anturajul lui… !!!


Gata… va fi ridicat si acesta din urma… sigur va trebui sa fug din tara… pentru ca voi urma si sincer nu imi doresc sa ma duc la racoare… eu am muncit… nu am furat… chiar daca am mai pacalit pe unul, pe altul… chiar daca am mai dat o spaga… chiar daca am mai dat un tun!!!!


Nu ma arestati… va implor!


de gabi t


Adunati toate «jigodiile comunitare» din tara! Astia au saracit tara româneasca si au adus poporul român in pragul disperarii. Sa nu ramâna gheara! Sper ca procurorii sa-si faca treaba asa cum trebuie. Sa fie pedepsiti si cei care au aprobat restituirile de TVA. S-a lucrat mâna in mâna. Cu Munteanu ce se mai aude?… Nimic… Cateii stau la «lada», iar el se plimba liber.


Nota: GAZETA de SUD nu este responsabila juridic pentru continutul textelor de mai sus.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII