16.4 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCopiii din Motru patineaza gratuit

Copiii din Motru patineaza gratuit

In cei 40 de ani de existenta ai orasului Motru, copiii au patinat iarna pe gheata de pe trotuare sau de pe strazile orasului, fiind mereu expusi pericolului de a se accidenta. Acum, SC Ghiocela Prod Com SRL, o societate prospera a sotilor Maria si Mihai Ramescu, a investit peste 600 de milioane de lei vechi si a amenajat pe un teren viran un patinoar natural, iar pe timp de vara aici vor functiona trei terenuri de tenis de câmp.


Copiii care indragesc patinajul au la dispozitie 30 de perechi de patine pe care le folosesc timp de o ora gratuit, iar pe teren se gasesc in permanenta oameni care asigura ordinea. Faptul ca aici se patineaza gratuit si copiii sunt in siguranta constituie un motiv pentru solicitari care depasesc uneori capacitatea existenta.


„Voi mai aduce 20-30 de perechi de patine, daca vremea ne va permite, deoarece este extraordinar sa urmaresti bucuria acestor copii când aluneca pe gheata“, a spus administratorul societatii, Mihai Ramescu.


In primavara acestui an, locul patinoarului natural va fi luat de cele trei terenuri de tenis de câmp. SC Ghiocela SRL va organiza concursuri cu premii pentru copii. Consiliul Local si Primaria Motru au dat terenul respectiv in administrare SC Ghiocela SRL gratuit, pentru ca nu exista posibilitatea ca administratia locala sa faca vreo investitie de acest gen in urmatorii ani.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS