22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMischie este internat la „Foisorul de Foc“

Mischie este internat la „Foisorul de Foc“

Nicolae Mischie se afla internat la Spitalul „Foisorul de Foc“ din Bucuresti, procurorii gorjeni urmând sa il citeze pe fostul baron la unitatea sanitara.


Fostul presedinte al Consiliului Judetean (CJ) Gorj, Nicolae Mischie, a fost internat la Spitalul „Foisorul de Foc“. Aici, medicii ii trateaza ex-presedintelui PSD Gorj fractura deschisa pe care a suferit-o la picior, afectiunea impiedicându-l sa se prezinte la audieri, in dosarele in care este cercetat. Anchetatorii au aflat de la avocatii lui Mischie ca acesta nu se poate deplasa, reprezentantii fostului baron depunând la dosare acte medicale si solicitari de suspendare a urmaririi penale. Medicii legisti din Târgu Jiu au stabilit insa ca Nicolae Mischie poate da declaratii, insa nici un anchetator nu a putut sa stea de vorba cu ex-presedintele CJ Gorj.


Politistii nu reusesc sa finalizeze ancheta


Nicolae Mischie este urmarit penal in dosarul SMANIC, aflat la Parchetul Judetean Gorj, si in dosarul care vizeaza licitatiile pentru pietruirea de drumuri judetene, acesta din urma fiind inca in cercetare la politie. Prim-procurorul Gheorghe Emil Mota, seful Parchetului de pe lânga Tribunalul Gorj, a declarat ca il va cita pe Nicolae Mischie la spital. Daca nu vor putea fi luate declaratii, dosarele vor fi solutionate cu trimitere la instanta, conform propunerilor formulate de politisti. Pâna in prezent, Mischie a fost condamnat la plata unei amenzi administrative de 10.000.000 de lei vechi pentru contrabanda, in dosarul „Arma“, procesul fiind acum pe rolul Curtii de Apel din Craiova. De asemenea, alt dosar, in care Mischie este judecat pentru fapte de coruptie, se afla la Tribunalul Gorj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU