11.4 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitate„Nu vreau sa stau in calea fericirii lor!“

„Nu vreau sa stau in calea fericirii lor!“

Povestea de dragoste dintre Lidia si Claudiu Niculescu pare sa se apropie de sfârsit. Dupa sapte ani petrecuti impreuna, au doi copii – Alexandru, de sase ani, si Rebecca, de trei ani, si o relatie ce sta sa se destrame. De doi ani, Claudiu joaca fotbal, in Capitala, in timp ce Lidia ii duce pe cei mici la gradinita, in Craiova.


Lidia Niculescu a acceptat cu greu sa discute despre ceea ce se mai poate numi „relatia“ ei cu jucatorul echipei Dinamo Bucuresti Claudiu Niculescu. Mai ales ca, de când fotbalistul a plecat in Bucuresti, in urma cu doi ani, legatura dintre ei a fost un telefon dat la nevoie sau la aniversari. In rest, multa rabdare din partea Lidiei, mai ales ca presa mondena a relatat episoade intregi din escapadele fostului jucator al Universitatii Craiova. Nu de putine ori, s-a pus in discutie separatia oficiala dintre cei doi, dar Claudiu nu a dorit initial sa auda.


„Claudiu va ramâne tatal copiilor mei!“


In ultima perioada, când presa a dezvaluit legatura sa cu VJ-ita Diana Munteanu, sportivul dinamovist a parut tentat sa cedeze si sa accepte ceea ce Lidia avea in gând: divortul. „Daca Dumnezeu a hotarât ca trebuie sa ne despartim, probabil vom ajunge si acolo. N-am fi nici primii si nici ultimii oameni care am divorta“, a spus Lidia Niculescu, reusind cu greu sa-si stapâneasca lacrimile. Lidia si Claudiu Niculescu s-au casatorit dupa o prietenie frumoasa, dar, cu timpul, s-a dovedit ca fotbalistul nu poate ramâne prea mult timp lânga aceeasi femeie. Dupa transferul de la Craiova la Dinamo, cei doi au jucat tot mai putin rolul de sot si sotie. Mai ales ca fotbalistul ajunge tot mai rar prin Craiova. Cei doi copii au inceput si ei sa simta lipsa unuia dintre parinti. Potrivit unor apropiati ai familiei, Alexandru, de sase ani, aproape ca refuza sa-i mai vorbeasca tatalui, in timp ce micuta Rebecca, de trei ani, il recunoaste cu greu pe Claudiu Niculescu. „Mi-e greu sa vorbesc despre acest subiect, dar, indiferent ce se va intâmpla, Claudiu va ramâne tatal copiilor mei“, a declarat Lidia Niculescu.


Diana Munteanu, viitoarea doamna Niculescu?


De anul trecut, Claudiu, care oficial este inca sotul Lidiei, traieste alta poveste de dragoste, alaturi de Diana Munteanu, VJ-ita la un post muzical de televiziune.


Relatia celor doi pare destul de serioasa, in conditiile in care jucatorul dinamovist i-ar fi daruit Dianei un inel de logodna, la finele anului trecut. Tot presa mondena a relatat ca cei doi au fost vazuti destul de des impreuna la Slatina, dar si la locuinta fotbalistului din Bucuresti. „Daca el vrea sa se insoare cu Diana Munteanu, este treaba lui. Eu nu vreau sa stau in calea fericirii lor“, a mai spus Lidia Niculescu.


„Copiii ii cresc eu si nu-i voi da sub nici o forma!“


Dimineata, Lidia ii ia pe cei mici de mâna si ii duce la gradinita. La fiecare sfârsit de saptamâna, il asteapta pe Claudiu. Alexandru si Rebecca intreaba daca tatal lor mai vine pe la ei, in vizita. „Claudiu stie ca are destule responsabilitati in privinta copiilor pe care ii cresc eu si pe care nu-i voi da sub nici o forma, daca vom divorta. Sper sa fi invatat si el ceva din casnicia noastra si sa nu repete greselile facute“, a precizat Lidia Niculescu. Claudiu Niculescu a refuzat sa vorbeasca despre Lidia si despre cei doi copii ai sai. „Nu am ce sa spun, nu discut pe aceasta tema!“, au fost cuvintele fotbalistului dinamovist. La sfârsitul saptamânii trecute, Lidia l-a asteptat pe Claudiu, care ii promisese ca vine la Craiova. „N-a reusit sa ajunga pentru ca a fost ocupat“, a adaugat Lidia Niculescu.


Niculescu jr. joaca fotbal la „Gica Popescu“


Pentru ca l-a iubit pe Claudiu, Lidia Niculescu a tinut ca fiul lor sa calce pe urmele tatalui. „Alex are sase ani si de asta-vara l-am dus la fotbal, la scoala lui Gica Popescu. Ii place mult si am zis ca este mai bine pentru el, sa se dezvolte, sa-si consume timpul liber intr-un mod organizat“, a spus Lidia Niculescu, care sustine ca nu si-a dus copilul la fotbal pentru a-l face un fotbalist mai mare decât tatal sau.


Cariera ascendenta


Claudiu Iulian Niculescu a debutat in Divizia A in 1998. Dupa evolutii bune la Electroputere, a jucat sub culorile Universitatii Craiova timp de patru sezoane. Evolueaza in prezent la Dinamo Bucuresti, unde are un contract anual de aproximativ 150.000 de euro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII