11.4 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitate„Expo-Deco-Art“, la Drobeta Turnu Severin

„Expo-Deco-Art“, la Drobeta Turnu Severin

Fundatia pentru Tineret Mehedinti organizeaza, in perioada 29 septembrie-1 octombrie, expozitia sub genericul „Expo-Deco-Art“, la Drobeta Turnu Severin. „Expo-Deco-Art“ este o expozitie cu vinzare, dedicata decoratiunilor interioare si exterioare. Locatia in care se va desfasura acest eveniment este Casa Tineretului, atit in interior, in holul polivalent, cit si pe esplanada institutiei.


De mentionat faptul ca produsele nu au mai fost prezentate pe piata româneasca.


Proiectul a fost conceput pe trei sectiuni, debutind cu decoratiuni pentru gradini, terase, peluze, resedinte de vacanta, vile, birouri, foaiere, hoteluri, pensiuni turistice etc. Vor fi expuse fintini arteziene, statui, figurine, lampioane, grupuri statuare, bancute, mese de gradina, toate executate intr-o tehnica speciala patentata in Germania.


In a doua sectiune sint prezentate tehnici speciale de finisare a imobilelor fie la interior, fie la exterior, pietre si nisipuri colorate pentru infrumusetarea spatiilor verzi, pavele pentru pardoseli.


Ultima sectiune este rezervata florilor de apartament si de gradina, recomandate pentru perioada toamna-iarna. „Produsele care urmeaza a fi prezentate in expozitie vor putea fi cumparate, multe dintre ele provenind din import (Italia, Olanda, Germania). De precizat ca Expo-Deco-Art este o continuare a proiectului Tirgul de Flori «Gradinile Severinului»“, a afirmat referentul Fundatiei pentru Tineret Mehedinti, Dan Salapa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS