21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn tinar a murit, iar prietena sa este grav ranita

Un tinar a murit, iar prietena sa este grav ranita

Ieri, in jurul orei 0.10, pe DN 65-E 574, s-a produs un grav accident de circulatie. Un tinar de 28 de ani a murit, iar prietena acestuia se afla la spital in stare grava, dupa ce autoturismul in care se aflau s-a izbit frontal de un tir. In timp ce se deplasa cu autoturismul Dacia Logan, cu numarul de inmatriculare TR-72-CCC, intre localitatile Valea Mare si Priseaca, Ilie Staicu, de 28 de ani, din comuna Crimpoia, s-a angajat in depasirea unui autoturism, fara sa se asigure, si s-a lovit de un autotractor care se deplasa regulamentar din sens opus. Toate eforturile conducatorului autotractorului de a evita impactul au fost in zadar. Traian Matei, din comuna Gavana, judetul Arges, soferul autotractorului implicat in accident, a spus:


„Se circula foarte greu, traficul fiind destul de aglomerat, tinind cont si de ora tirzie. Dupa ce am urcat panta de la Valea Mare, din sens opus, un sofer s-a angajat in depasirea unui autovehicul si nu a mai avut timp sa reintre pe sensul sau de mers. Am frinat cit am putut de mult si am luat de volan dreapta pentru a evita impactul, dar a intrat direct in mine. Nu stiu ce s-o fi intimplat, dar cred ca a fost orbit de farurile altor masini si m-a observat prea tirziu“.


Dupa impact, autotractorul Mercedes, cu numarul de inmatriculare B-37-UPP, a intrat in coliziune cu mai multi copaci aflati pe aliniamentul drumului transformindu-se intr-un morman de fiare contorsionate. In urma accidentului, Ilie Staicu si-a pierdut viata, iar prietena sa a fost grav ranita. Pentru scoaterea celor doua persoane din Loganul zdrobit a fost nevoie de interventia echipajului de descarcerare.


Luiza Maria Diaconu, de 28 de ani, din Slatina, a fost transportata de urgenta la Spitalul Judetean Slatina. Din cauza starii deosebit de grave in care se afla, victima a fost transportata cu o ambulanta la Spitalul de Urgenta Craiova. Doctorii care se ocupa de acest caz ii dau putine sanse de supravietuire, tinara fiind internata la Sectia de neurochirurgie cu diagnosticul coma profunda, politraumatism, traumatism cranio-cerebral acut grav si traumatism toracic.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS