29.6 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateSubprefectul Groza candideaza la sefia PNL Dolj

Subprefectul Groza candideaza la sefia PNL Dolj

Acesta afirma ca a cerut presedintelui Tariceanu un ragaz de doua saptamini pentru un raspuns definitiv


Subprefectul de Dolj, Ion Groza, a declarat ieri ca intentioneaza sa candideze la sefia PNL Dolj, la alegerile de pe 13 noiembrie, in cazul in care va avea sustinerea politica necesara.


„Daca voi avea sustinerea necesara, voi candida“, a spus subprefectul. Groza face parte din Biroul Permanent Judetean (BPJ) interimar al PNL Dolj, fiind virful de lance al celor care nu-l mai doreau pe deputatul Horatiu Buzatu in fruntea filialei acestei formatiuni politice. Pina ieri, doar doi membri isi anuntasera public intentia de a candida pentru sefia PNL Dolj: fostul presedinte Horatiu Buzatu si senatorul Mario Ovidiu Oprea. Acesta sustine ca initial el era cel care trebuia sa preia conducerea interimara a organizatiei, in urma cu doua saptamini, cind s-a discutat in Delegatia Permanenta a PNL situatia de la Dolj. In cele din urma, senatorul n-a mai apucat sa fie presedinte interimar, in locul sau fiind numit vicepresedintele PNL, Gheorghe Flutur.


Explicatia lui Oprea a fost ca presedintele PNL, Calin Popescu Tariceanu, nu a dorit sa instaleze in fruntea filialei un viitor candidat la alegerile din noiembrie, pentru a nu-l favoriza.


In ce-l priveste, Ion Groza a dezvaluit ieri ca fusese chiar propus pentru presedintia interimara a PNL Dolj la precedenta Delegatie Permanenta, dar ca a ramas sa-l informeze ulterior pe Tariceanu daca doreste sa candideze sau nu. „La ultima delegatie permanenta, presedintele partidului, Calin Popescu Tariceanu, m-a intrebat daca vreau sa candidez la sefia PNL Dolj. I-am raspuns ca imi trebuie doua saptamini de gindire. La inceputul saptaminii viitoare, voi sti sigur“, a afirmat subprefectul de Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS