10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateSanse pentru absolventii promotiei 2005

Sanse pentru absolventii promotiei 2005

Bursa Locurilor de Munca pentru Absolventi – BLMA


Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Mehedinti organizeaza miine, ora 9.00, in Drobeta Turnu Severin, la Palatul Cultural „Theodor Costescu“, Bursa Locurilor de Munca pentru Absolventi (BLMA). Aceasta bursa se adreseaza in mod deosebit absolventilor institutiilor de invatamint, promotia 2005.


Pentru a pune la dispozitia tinerilor cit mai multe locuri de munca, reprezentantii AJOFM Mehedinti au contactat atit „prin vizite, cit si prin deplasari directe la sediile agentilor economici“ 195 de posibili angajatori, potrivit purtatorului de cuvint al AJOFM, Sorin Marinescu. Dintre acestia, doar 68 de potentiali angajatori au confirmat participarea la bursa, inaintind ofertele cu locurile de munca vacante.


Numarul total al locurilor de munca puse la dispozitia tinerilor este de 243, pentru absolventii cu studii superioare sint 19 locuri, iar 224 de locuri de munca se adreseaza absolventilor cu studii medii sau fara calificare. Printre meseriile aflate pe lista agentilor economici, pentru tinerii cu studii superioare, se afla cele de economist, inginer metalurg, arhitect, profesor de informatica etc., iar pentru absolventii cu studii medii sau care fara calificare enumeram: brutar, operator calculator, sudor, patiser, confectioner imbracaminte etc.


„Toti absolventii vor intra in contact direct cu agentii economici si vor negocia cu acestia conditiile de incadrare. Speram ca multi absolventi sa-si poata gasi un loc de munca cu aceasta ocazie“, a afirmat purtatorul de cuvint al AJOFM Mehedinti, Sorin Marinescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS