10.6 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

RUBRICA ASIGURATULUI

George Carauleanu, pensionar, ne intreaba daca are nevoie de cuponul de pensie pentru a primi ingrijiri medicale de urgenta.


GdS: Pentru situatiile de urgenta va puteti prezenta la orice medic, din orice unitate medicala, fara nici un fel de trimitere sau alt document. Totusi, daca este posibil, este recomandabil mai intii sa va adresati (direct sau telefonic) medicului de familie.


Leonora Floare, casnica, vrea sa stie daca exista reduceri la preturile pentru asistenta medicala stomatologica si cum trebuie sa procedeze ca sa poata beneficia de aceste facilitati.


GdS: Pentru a beneficia de anumite reduceri ale tarifelor pentru asistenta stomatologica, trebuie sa fiti inscrisa pe lista unui medic stomatolog (ca si la medicul de familie). In functie de controalele preventive pe care trebuie sa le faceti, Casa de Asigurari va deconta o parte dintre cheltuielile pentru asistenta stomatologica. Oricum, medicul stomatolog are obligatia sa afiseze tarifele in cabinet, indiferent daca se afla sau nu in relatii contractuale cu Casa de Asigurari de Sanatate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS