14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateSperanta a renascut pentru o familie greu incercata

Speranta a renascut pentru o familie greu incercata

In urma articolului „O femeie ramasa pe drumuri are nevoie de ajutor“, aparut marti, 23 august, in Gazeta de Sud, situatia Marinelei Baboi si a fiului acesteia, Tiberiu, s-a imbunatatit considerabil. Un important om de afaceri craiovean, care a dorit sa-si pastreze anonimatul, a vrut sa cunoasca familia nevoiasa.


In urma intilnirii celor trei, Tibi, dupa cum ii spune mama, a primit o camera unde va putea locui fara nici un fel de obligatie si o bursa lunara de trei milioane de lei la care se adauga cincizeci de mii zilnic, bani de buzunar. Astfel, baiatul poate sa-si vada linistit de studii.


„Nici nu stim cum sa va multumim. Este singurul lucru bun care ni se intimpla dupa atita amar de timp. Ajunsesem intr-o situatie fara iesire, nu mai gaseam nici o speranta de care sa ne putem agata. Acum, Tibi este foarte bucuros si zice mereu ca viata lui s-a schimbat. Noua lui locuinta are tot confortul: baie si bucatarie, un aragaz, o masina de spalat, chiar si un calculator. Nimeni nu i-a oferit niciodata baiatului atit de multe, nici macar tatal lui natural. Ma bucur nespus de mult ca de acum inainte el va avea doar o singura grija – sa invete. Pina acum nici nu s-a putut bucura pe deplin de faptul ca a intrat la facultate pentru ca reusita lui a fost umbrita de problemele cu care ne confruntam“, a spus Mariela Baboi cu ochii plini de lacrimi. Dupa aceasta intimplare fericita, cei doi au inceput deja sa-si faca planuri in legatura cu modul in care va decurge viata lor. „Noi credem ca acest moment reprezinta un nou inceput pentru amindoi. Nu va fi usor nici in continuare, dar lucrurile merg spre bine. Sper sa-mi gasesc un loc de munca. Cu ajutorul lui Dumnezeu, Tibi va termina facultatea si poate va reusi sa-si gaseasca si el o slujba, iar astfel vom reusi sa ne descurcam singuri“, a spus femeia in incheiere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU