11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCadavrul gasit la Obirsia-Closani ar putea fi al postaritei disparute

Cadavrul gasit la Obirsia-Closani ar putea fi al postaritei disparute

Marius Daniel Petrisor, sotul Ioanei Petrisor, angajata Oficiului de Posta din Tirgu Jiu, care a disparut cu o geanta cu bani pe 16 iunie, a afirmat ca trupul descoperit la Obirsia-Closani apartine nevestei sale.


Citiva sateni din localitatea mehedinteana au gasit in urma cu trei zile cadavrul unei femei si au anuntat politia. Ulterior, Inspectoratul Judetean de Politie Gorj a solicitat prelevarea de probe, in vederea efectuarii testului ADN, in cadrul laboratorului Institutului de Criminalistica Bucuresti. Cind a fost semnalata disparitia postaritei Ioana Petrisor, aceasta avea asupra sa o geanta cu pensii in valoare totala de 209.000.000 de lei. Marius Petrisor era plecat la munca in Spania. Aici a aflat ca sotia sa e de negasit. Barbatul s-a intors in tara si a inceput cautarile. Eforturile sotului au fost zadarnice, pina cind a mers sa vada cadavrul gasit in Mehedinti.


Marius Petrisor le-a spus politistilor ca trupul este al sotiei sale. Comisarul Cornelia Micu a precizat ca testul ADN va stabli cu precizie daca este vorba de postarita Ioana Petrisor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS