14.5 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCopiii salveaza „România inecata in lacrimi“

Copiii salveaza „România inecata in lacrimi“

Voluntarii si copiii de la Organizatia „Salvati Copiii“ din orasul Petrila, din Valea Jiului, au organizat un spectacol cu scopul de a stringe fonduri cu care sa reconstruiasca scolile din judetul Vrancea. Actiunea s-a desfasurat la sediul Casei de Cultura „Ladislau Schmidt“ din localitate, unde cei 20 de voluntari, alaturi de cei ce vin zilnic la acest centru de ocrotire, au prezentat un program artistic. „Au fost momente de teatru, mici scenete, cintece, dansuri, parada piticilor si copiii s-au erijat chiar in micii circotasi, cu scopul de a impresiona asistenta. Pentru ca ne pasa, am organizat acest spectacol si vrem sa facem tot ceea ce ne sta in putinta, atunci cind e vorba de copiii care au nevoie de ajutor. Aici toti copiii care vin la centrul nostru, dar si voluntarii stiu cit de greu este sa treci prin clipe grele si cit de important este sa fie aproape cineva. De sumele de bani pe care le stringem vor beneficia aproximativ 100 de copii care invata la scolile ce au fost distruse de ape in vara acestui an“, a spus Valeria Popescu, presedinta Organizatiei „Salvati Copiii“ Petrila-Hunedoara.


Ideea de a veni in sprijinul copiilor din Vrancea a fost imbratisata si de autoritatile locale, la care s-au alaturat si voluntarii Fundatiei „Noi Orizonturi“ din Lupeni.


Pentru manifestare, copiii s-au pregatit o buna parte din vacanta, iar timpul petrecut la sediul organizatiei, care vara le este casa si masa, a fost atractiv si folositor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS