10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitate„Solomoane, nu uita, Craiova nu-i mosia ta!

„Solomoane, nu uita, Craiova nu-i mosia ta!

Mai multi craioveni au trimis pe adresa redactiei Gazeta de Sud un protest impotriva demolarilor din centrul municipiului, initiate de primarie, chipurile, pentru modernizarea orasului. Incrincenarea edilului-sef de a desfiinta fintinile arteziene de la Universitate si din English Park i-a infuriat pe cetateni, care considera ca banii publici sint folositi pentru a satisface mofturile autoritatilor locale.


Oamenii sint cu atit mai suparati cu cit, sustin ei, nu au fost consultati. Primarul Antonie Solomon ii contrazice, sustinind ca ar fi facut un sondaj si 75% dintre craioveni si-ar fi dat acceptul pentru modernizare.


PROTEST


18 intrebari adresate primarului orasului Craiova


Solomoane,


In primul rind, vreau sa-ti spun ca traiesc in orasul Craiova de peste 25 de ani…. Ca imi platesc la timp toate taxele si impozitele locale…. Te-am / nu te-am ales la ultimele alegeri locale, dar asta nu are importanta … Pentru ca TU ai cistigat si din acest motiv (pentru ca esti platit cu banii mei) iti adresez citeva intrebari:


– DE CE ai darimat fintina arteziana din fata Universitatii?


– Ai facut o consultare publica in acest sens?


– CU CE DREPT ai „belit“ TU statuia lui Mihai Viteazul?


– Ai facut o consultare publica in acest sens?


– DE CE ai demolat fintina arteziana din English Park?


– Ai facut o consultare publica in acest sens?


– CE VREI SA FACI DIN ORASUL NOSTRU, SOLOMOANE?


– Nu consideri potrivit ca ar trebui sa stim si noi?


Solomoane,


Trebuie sa realizezi faptul ca nu ai fost ales pe „mosia“ Craiovei sa iti faci de cap… Trebuie sa realizezi faptul ca inainte de a darima ceea ce au facut altii, trebuie sa oferi ceva mai bun si sa intrebi locuitorii orasului daca sint de acord cu acest lucru!


Trebuie sa realizezi faptul ca oltenii (atitia citi au mai ramas….) tin la simbolurile si la amintirile lor! Tu esti oltean, Solomoane?


Daca esti oltean, „puisor de craiovean“ … mai gindeste-te…


Te bazezi doar pe electoratul alunecos din Lunca si Romanesti?


Apropo, tu mai ai partid, Solomoane? Cine te sustine?


Cine esti de fapt tu, Solomoane? Esti „primul“ pe lista primarilor din turul doi publicata pe monumentul de la intrarea secundara din Parcul „Romanescu“?


Esti „nasul“ comerciantilor din centrul orasului care practica preturi maximale si s-au pricopsit platind o chirie de 200.000 de lei vechi pentru un magazin de tipul Casa Alba?


Ti-ai platit sau nu datoriile la camatari, Solomoane?


„Nasul“ cui esti si cine este „nasul“ tau, Solomoane?


POTI SA RASPUNZI LA ACESTE INTREBARI, SOLOMOANE (primul primar al Craiovei pe lista primarilor din turul doi… publicata pe monumentul mutat din Parcul „Romanescu“…)?


Cu stima…


PS: Un sfat util si de bun-simt: cind belesti o statuie… (intimplator statuia lui Mihai Viteazul…) cind darimi fintini arteziene… LASA UN MESAJ, Solomoane, sa stie posteritatea: „Eu, Solomon, intiiul primar al Craiovei, am darimat acest edificiu pentru a… etc., etc… In acest fel, cine va trece pe acolo va avea o… „esplicatie“. Daca nu vorbesti suficient, macar scrie, Solomoane!


DESI FAPTELE SINT CONSUMATE, ITI PROMIT, Solomoane, CA VOI TRANSMITE ACEST PROTEST UNUI NUMAR SUFICIENT DE MARE DE ALEGATORI (INCLUSIV DIN LUNCA SI ROMANESTI…)


Daca esti un post de radio sau un ziar din Craiova (care, verificind „faptele“, constati ca respectivele demolari au fost facute…) initiaza o campanie media si o lista de semnaturi pentru sustinerea prezentului protest!!!“.


Initiativa celor zece cetateni a fost sustinuta si de craiovenii care au avut posibilitatea sa citeasca protestul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII