18 C
Craiova
sâmbătă, 19 septembrie, 2020
Știri de ultima oră Actualitate „Solomoane, nu uita, Craiova nu-i mosia ta!

„Solomoane, nu uita, Craiova nu-i mosia ta!

Mai multi craioveni au trimis pe adresa redactiei Gazeta de Sud un protest impotriva demolarilor din centrul municipiului, initiate de primarie, chipurile, pentru modernizarea orasului. Incrincenarea edilului-sef de a desfiinta fintinile arteziene de la Universitate si din English Park i-a infuriat pe cetateni, care considera ca banii publici sint folositi pentru a satisface mofturile autoritatilor locale.


Oamenii sint cu atit mai suparati cu cit, sustin ei, nu au fost consultati. Primarul Antonie Solomon ii contrazice, sustinind ca ar fi facut un sondaj si 75% dintre craioveni si-ar fi dat acceptul pentru modernizare.


PROTEST


18 intrebari adresate primarului orasului Craiova


Solomoane,


In primul rind, vreau sa-ti spun ca traiesc in orasul Craiova de peste 25 de ani…. Ca imi platesc la timp toate taxele si impozitele locale…. Te-am / nu te-am ales la ultimele alegeri locale, dar asta nu are importanta … Pentru ca TU ai cistigat si din acest motiv (pentru ca esti platit cu banii mei) iti adresez citeva intrebari:


– DE CE ai darimat fintina arteziana din fata Universitatii?


– Ai facut o consultare publica in acest sens?


– CU CE DREPT ai „belit“ TU statuia lui Mihai Viteazul?


– Ai facut o consultare publica in acest sens?


– DE CE ai demolat fintina arteziana din English Park?


– Ai facut o consultare publica in acest sens?


– CE VREI SA FACI DIN ORASUL NOSTRU, SOLOMOANE?


– Nu consideri potrivit ca ar trebui sa stim si noi?


Solomoane,


Trebuie sa realizezi faptul ca nu ai fost ales pe „mosia“ Craiovei sa iti faci de cap… Trebuie sa realizezi faptul ca inainte de a darima ceea ce au facut altii, trebuie sa oferi ceva mai bun si sa intrebi locuitorii orasului daca sint de acord cu acest lucru!


Trebuie sa realizezi faptul ca oltenii (atitia citi au mai ramas….) tin la simbolurile si la amintirile lor! Tu esti oltean, Solomoane?


Daca esti oltean, „puisor de craiovean“ … mai gindeste-te…


Te bazezi doar pe electoratul alunecos din Lunca si Romanesti?


Apropo, tu mai ai partid, Solomoane? Cine te sustine?


Cine esti de fapt tu, Solomoane? Esti „primul“ pe lista primarilor din turul doi publicata pe monumentul de la intrarea secundara din Parcul „Romanescu“?


Esti „nasul“ comerciantilor din centrul orasului care practica preturi maximale si s-au pricopsit platind o chirie de 200.000 de lei vechi pentru un magazin de tipul Casa Alba?


Ti-ai platit sau nu datoriile la camatari, Solomoane?


„Nasul“ cui esti si cine este „nasul“ tau, Solomoane?


POTI SA RASPUNZI LA ACESTE INTREBARI, SOLOMOANE (primul primar al Craiovei pe lista primarilor din turul doi… publicata pe monumentul mutat din Parcul „Romanescu“…)?


Cu stima…


PS: Un sfat util si de bun-simt: cind belesti o statuie… (intimplator statuia lui Mihai Viteazul…) cind darimi fintini arteziene… LASA UN MESAJ, Solomoane, sa stie posteritatea: „Eu, Solomon, intiiul primar al Craiovei, am darimat acest edificiu pentru a… etc., etc… In acest fel, cine va trece pe acolo va avea o… „esplicatie“. Daca nu vorbesti suficient, macar scrie, Solomoane!


DESI FAPTELE SINT CONSUMATE, ITI PROMIT, Solomoane, CA VOI TRANSMITE ACEST PROTEST UNUI NUMAR SUFICIENT DE MARE DE ALEGATORI (INCLUSIV DIN LUNCA SI ROMANESTI…)


Daca esti un post de radio sau un ziar din Craiova (care, verificind „faptele“, constati ca respectivele demolari au fost facute…) initiaza o campanie media si o lista de semnaturi pentru sustinerea prezentului protest!!!“.


Initiativa celor zece cetateni a fost sustinuta si de craiovenii care au avut posibilitatea sa citeasca protestul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Performanță de excepție! Raluca Olaru va juca finala de...

Raluca Olaru și Ana Friedam continuă să...

ȘTIRI GdS

TikTok, plângere împotriva administraţiei Trump pentru că a blocat...

TikTok şi compania ByteDance Ltd., care deţine aplicaţia, au cerut unei curţi de justiţie americane să blocheze decizia administraţiei Trump de a...

Comisia Europeană vrea ca rezultatul testelor pentru Covid-19 să...

Rezultatul testelor pentru Covid-19 ar trebui date în cel mult 24 de ore de la efectuarea lor, pentru a permite o urmărire...

Coronavirusul se întoarce în forță în Europa

China, locul de pornire al pandemiei de coronavirus a raportat sâmbătă doar 14 cazuri noi, dar al doilea val își face simțită...

Ministrul Justiției din Olanda, amendat pentru că a încălcat...

Parchetul general din Olanda a anunțat ieri că l-a amendat pe ministrul justiției, Ferdinand Grapperhaus, care, cu ocazia căsătoriei sale în luna...

Liderul clanului Cordunenilor, eliberat din închisoare deși în ianuarie...

Liderul clanului Corduneanu, Costel Corduneanu, condamnat în ianuarie la trei ani de închisoare, a fost eliberat condiţionat, scrie Ziarul de Iași.Decizia a...

Polițiștii își pun 6.000 de camere pe uniforme

Ministerul de Interne a anunțat pe pagină sa de Facebook că a achiziționat 6.000 de bodycam-uri care vor fi prinse pe uniformele...