14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitate6.000 de euro - pentru ca un copil sa poata vedea

6.000 de euro – pentru ca un copil sa poata vedea

Am primit pe adresa redactiei o scrisoare extrem de emotionanta din partea unor tineri parinti disperati ca fetita lor nu va vedea niciodata lumina soarelui. Acestia au la dispozitie doar doua saptamini pentru a stringe 6.000 de euro, bani pentru operatie.


„Leontina Nicoleta Calin, fetita noastra de doar 11 luni, are nevoie de lumina ochilor. S-a nascut cu grave deficiente de vedere. Diagnosticul copilului nostru a fost pus pentru prima data la Craiova. Ni s-a spus ca are dezlipire totala de retina, iar doctorii craioveni nu ne-au dat nici o speranta de vindecare. La Bucuresti am avut parte de aceeasi suferinta, toate sperantele ne-au fost spulberate, diagnosticul pus de medici fiind acelasi. Pe 26 iulie, am mers cu copilul la un alt medic, care ne-a dat incredere sa luptam si care ne-a redat increderea in Dumnezeu. Acest doctor ne-a confirmat
diagnosticul de pina atunci, dar ne-a dat insa si speranta ca Leontina noastra poate fi vindecata. Ni s-a spus ca singura sansa a copilului nostru este o operatie care se poate efectua insa doar in Belgia. Costurile unei astfel de interventii sint insa mult prea mari, iar noi nu ne putem permite sa ne salvam fetita. Neincluzind cazarea, transportul si masa, operatia in sine ar ajunge la suma de 6.000 de euro. Sintem oameni necajiti, traim din alocatia Leontinei si din pensia bunicii. Interventia chirurgicala trebuie facuta cit mai repede, termenul limita fiind dupa spusele doctorilor sfirsitul lunii august. Au mai ramas aproximativ doua saptamini, timp insuficient pentru a stringe suma necesara… pentru ca Leontina noastra sa poata vedea lumina zilei. Cu fiecare clipa ce trece, disperarea noastra este tot mai mare, vazindu-ne copilul si sa stim ca nu ne va putea vedea poate niciodata! Pe zi ce trece, starea de sanatate a fetitei se agraveaza si toate sperantele se scurg o data cu trecerea timpului. In aceste momente, solidaritatea si sprijinul oamenilor cu suflet sint singurele noastre sanse ca fetita noastra sa poata fi intr-o zi la fel ca toti ceilalti copii. Am ales sa apelam la dumneavoastra ca ultima speranta pentru ca fiica noastra sa-si poata recupera vederea. Multumim din suflet tuturor oamenilor care ne vor sprijini sa ne salvam copilul din intunericul in care s-a nascut. Este doar un copil nevinovat, care nu merita aceasta soarta crunta“.


Numerele de telefon la care familia Ion Calin poate fi contactata sint: 0740/98.80.43, 0741/78.53.44 sau la adresa sat Cornu, comuna Orodel, judetul Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS