14.2 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateTichetele de masa incing spiritele la Spitalul de Urgenta

Tichetele de masa incing spiritele la Spitalul de Urgenta

Salariatii Spitalului de Urgenta Craiova sint din nou nemultumiti, dupa ce marti, in loc de tichete de masa, conducerea unitatii sanitare le-a oferit doar explicatii.


„Rectificarea s-a facut pe 5 iulie. Au trecut de atunci mai mult de trei saptamini si noi nu am primit tichetele de masa, nici pe cele pe luna in curs, pe care ar fi trebuit sa le primim pe 25 iulie, nici cele 12 tichete restante din luna trecuta. La presiunea cadrelor medicale, am mers impreuna cu directorul spitalului la Casa de Asigurari de Sanatate sa intrebam ce se intimpla si ni s-a raspuns ca abia acum se lucreaza la buget. Cu alte cuvinte, banii au ajuns, dar se taraganeaza impartirea lor“, a precizat Ion Cotojman, liderul SANITAS din cadrul Spitalului de Urgenta Craiova.


Cu alte cuvinte, desi exista un protocol al Federatiei SANITAS cu Ministerul Sanatatii, prin care acesta din urma se obliga sa acorde lunar cadrelor medicale din unitatile spitalicesti cite 20 de tichete de masa, s-a intrat in cea de-a doua luna in care angajatii nu si-au primit drepturile, de la intrarea in vigoare a protocolului amintit.


Liderul SANITAS se teme acum de o noua revolta spontana din partea salariatilor, a caror rabdare este pusa iar la incercare de promisiuni fara finalizare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS