17.2 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateLocurile de parcare fara plata se inmultesc

Locurile de parcare fara plata se inmultesc

Simbata vor fi finalizate primele 60 de locuri de parcare, situate in Calea Bucuresti. Firma care a cistigat licitatia, SC ANCORAD SRL, va primi din partea primariei 15 miliarde de lei. Pentru acesti bani, constructorii vor asfalta si strada, dar vor amenaja si bordurile. Parcarile realizate urmeaza sa fie puse la dispozitia craiovenilor, fara plata. Municipalitatea spera ca, o data cu finalizarea problemelor ridicate de Legea nr. 10/2001, parcarile sa isi poata gasi proprietari. Pentru a-i opri pe craioveni sa parcheze masinile pe trotuare, autoritatile locale au decis sa monteze piloni.


Astfel, circulatia pentru pietoni va fi fluidizata. Saptamina viitoare vor incepe si lucrarile de demolare a fintinii arteziene si a spatiilor verzi din fata Universitatii din Craiova, pentru a fi create doua benzi de circulatie.


Tot in cadrul lucrarilor de demolare sint incluse si grupurile sanitare situate in zona strazii România Muncitoare. Dezafectarea va fi realizata de angajatii Serviciului Public de Salubritate Craiova. Spatiul va fi folosit pentru amenajarea a 36 de locuri de parcare care vor costa 4,5 miliarde de lei, lucrarea urmind sa fie terminata in maximum doua luni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU