5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Cu gunoiul la scara

Asociatiile de locatari Victor Papilian, Gerota si nr. 4 din cartierul craiovean 1 Mai sint nevoite sa arunce resturile menajere pe jos. Aceasta situatie dureaza din 11 iulie, cind „au fost ridicate containerele de Serviciul Public de Salubritate Craiova, cu intentia de a le schimba cu pubele ecologice“, afirma Marin Dobre, presedintele asociatiei Victor Papilian. Acesta mai spune ca „din doua in doua zile telefonez la Salubritate si nu am primit nici un raspuns pina acum. Nu avem restante. Nu inteleg de ce se intimpla astfel de lucruri. Am ajuns la capatul puterilor“.


Cei mai afectati sint locatarii blocului G4 din cadrul asociatiei de locatari Victor Papilian, pentru ca gunoiul se depoziteaza vizavi de bloc. „Oamenii nu mai pot sa tina ferestrele deschise din cauza mirosului insuportabil“, a adaugat Marin Dobre. Oamenii se tem ca, daca aceasta situatie va continua, gunoiul depozitat in astfel de conditii se va transforma intr-un focar de infectii.


„Locul pe care erau amplasate tomberoanele este particular, asa ca le-am mutat intre blocuri, pe un loc special amenajat“, a spus Sorin Ciobanu, directorul Serviciului Public de Salubritate Craiova. Se pare ca Serviciul Public de Salubritate nu a comunicat in timp util asociatiilor de locatari schimbarea locului de depozitarea gunoiului menajer.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS