16.5 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateTrimis in judecata pentru port ilegal de cutit

Trimis in judecata pentru port ilegal de cutit

Nicolae Rosu, zis „Pisa“, de 20 de ani, din comuna Unirea, a fost trimis marti in judecata de procurorii Parchetului de pe linga Judecatoria Calafat pentru port ilegal de cutit in locuri publice.


In noaptea de 23 spre 24 aprilie 2005, Nicolae Rosu, inarmat cu un cutit, a intrat in barul apartinind SC GOLUMIN SRL din Unirea si, suparat ca barmanul nu a mai vrut sa-i aduca nimic din cauza ca era in stare de ebrietate, a inceput sa loveasca in mese cu pumnii. Barmanul a alertat organele de politie, care au sosit la fata locului si l-au dezarmat pe tinar, se arata in rechizitoriul intocmit de procurorii Parchetului de pe linga Judecatoria Calafat.


La interogatoriu, invinuitul nu a recunoscut fapta pentru care era acuzat, dar cu ajutorul martorilor s-a stabilit ca acesta a intrat in barul din comuna inarmat cu un cutit. Tinarul nu are ocupatie, a absolvit patru clase, iar in mai 2004 a mai fost condamnat de Judecatoria Calafat la plata unei amenzi de cinci milioane de lei tot pentru port ilegal de cutit. El va fi judecat in stare de libertate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS