22 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateDrumul spre Spania a fost intrerupt de politistii de frontiera mehedinteni

Drumul spre Spania a fost intrerupt de politistii de frontiera mehedinteni

Un grup de 12 persoane care se deplasau cu doua autoturisme, cu scopul de a ajunge sa lucreze in Spania, a fost depistat zilele trecute in zona municipiului Orsova, in apropierea punctului de trecere a frontierei Portile de Fier I. Cele doua autoturisme au fost oprite de politistii de frontiera mehedinteni pentru un control de rutina.


Intrebati despre destinatia calatoriei si licenta de transport, conducatorii auto N. Gheorghe si N. Gabriel, ambii de 30 de ani, din localitatea Maldaeni, judetul Teleorman, au declarat ca nu poseda actele cerute, iar in urma legitimarii membrilor grupului s-a constatat ca acestia nu indeplineau conditiile legale pentru efectuarea calatoriei in spatiul Schengen, lipsindu-le sumele de bani legale si invitatiile autentificate.


Impotriva celor doi conducatori auto s-au intocmit acte premergatoare pentru savirsirea infractiunilor de transport de persoane fara licenta de executie pentru traseu si fara licenta de executie pentru transport persoane trafic international.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS