22.3 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateComisia de cultura a CL Craiova, in sedinta la circiuma consilierului Radu

Comisia de cultura a CL Craiova, in sedinta la circiuma consilierului Radu

Consilierii municipali craioveni vor avea un loc inedit de desfasurare al sedintei Comisiei nr. IV a CL – de Invatamint, Cultura, Sanatate, Culte, Tineret si Sport. Asa cum se poate citi pe dosarul de sedinta cu punctele aflate in discutia CL Craiova, locul de intilnire este Restaurantul „Salle & Pepe“, situat in apropierea magazinului Mercur.


Vineri, la ora 14.00, consilierii Octavian Podeanu, Mihai Dragu, Nicolae Marinescu, Radu Theodor, Aurel Bojenoiu si Luminita Slavu vor spune la revedere salii de sedinte din cadrul primariei, unde, pe asemenea calduri, se incing pina si creierele si vor discuta la racoare, cu un pahar de suc in fata. Din cite se stie, localul apartine unui consilier din comisia de cultura, peremistul Radu Marin.


Unul dintre colegii de partid, consilierul Dragu, a precizat ca vineri este ziua de nastere a lui Radu Marin si acesta este motivul ineditului loc de desfasurare a sedintei. Poate consilierul s-a gindit ca alesii sa nu mai piarda timp pretios pe drum pina la localul cu pricina.


Nu toti colegii din comisie stiau ieri locul de desfasurare a sedintei. „Nu stiu nimic, n-am fost invitat. Probabil e un cadru mai pitoresc de desfasurare a sedintei. Am inteles ca e restaurantul dumnealui…“, a declarat consilierul Aurel Bojenoiu. In aceste conditii, putem presupune ca sedinta ar putea dura mai mult ca de obicei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS