15.6 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateTelefoanele din primarie au fost trasnite

Telefoanele din primarie au fost trasnite

Centrala telefonica din Primaria Craiova a fost trasnita in timpul furtunii de luni seara. Dispeceratul nu a mai functionat si timp de aproximativ 12 ore municipalitatea a ramas izolata. Afectati au fost si craiovenii care au incercat sa contacteze autoritatile, pentru a reclama diverse situatii, insa nu au reusit. Ieri-dimineata, defectiunea a fost remediata si telefoanele au putut fi din nou utilizate.


„Ma pregateam sa plec pe teren, la ora 22.00, cind m-a sunat dispecerul de pe celularul lui sa imi spuna ca a auzit un trasnet dupa care telefoanele nu au mai functionat. Au venit cei de la ROMTELECOM, pentru ca i-am anuntat, insa abia dimineata au reusit sa le puna in functiune. In oras am avut de lucru, deoarece se anuntase doar ploaie, nu si furtuna. I-am chemat si pe cei de la Regia Autonoma de Apa, Directia de Gospodarire Comunala si pe cei de la Regia Autonoma de Administrare a Domeniului Public si Fondului Locativ, pentru a ne ajuta. Nu am reusit sa indepartam tot ce a ramas in urma dezastrului si, din acest motiv, Serviciul Public de Salubritate si-a prelungit programul. Mai sint de strins resturi de asfalt, dupa care vom spala strazile“, a declarat viceprimarul Gheorghe Nedelescu.


Municipalitatea asteapta informari din partea Agentiei de Mediu cu privire la prognoza meteo pentru urmatoarele zile. Reprezentantii primariei au pus la dispozitia craiovenilor afectati de ploi cele cinci vidanje aflate in dotare. In timpul furtunii de luni s-a intrerupt alimentarea cu apa de la cele doua puncte din Isalnita, unul fiind pus in functiune dupa aproximativ o ora. Acestea asigura aproximativ 50% din necesarul municipiului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS