11.7 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitatePrimaria Craiova cere guvernului 107 miliarde pentru modernizarea a doua bulevarde

Primaria Craiova cere guvernului 107 miliarde pentru modernizarea a doua bulevarde

Primaria Craiova a intocmit recent un proiect de modernizare a doua dintre bulevardele mari ale orasului si intentioneaza sa ceara finantare pentru lucrari de la Ministerul Transporturilor, Constructiilor si Turismului. Arterele avute in vedere sint bulevardul Dacia – la care valoarea investitiei este estimata la 68 de miliarde de lei, si bulevardul Decebal – pentru care sint necesare 39 de miliarde de lei.


Primarul Antonie Solomon a declarat ca va merge la minister pentru a incerca sa obtina pentru acest proiect semnatura ministrului Gheorghe Dobre si a directorului Companiei Nationale de Autostrazi, Aurel Balut. Cu toate ca suma ceruta este mare, Antonie Solomon spera ca audienta la ministru sa se finalizeze cu succes.


„Singurul oras din România care n-a primit niciodata macar o garantie guvernamentala este Craiova. Asta, desi cotizeaza cu sume importante la bugetul central. Eu nu pot sa opresc tirurile care tranziteaza Craiova prin centru, pentru ca nu-mi permite legea, dar macar trebuie sa ne ajute cu bani pentru strazi. Am promisiuni ca solicitarea se va rezolva“, a declarat primarul Solomon.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS