9.7 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateOana Vasilescu negociaza cu posturile tv inregistrarea in care Ciontu ar fi cerut mita 500.000 de euro

Oana Vasilescu negociaza cu posturile tv inregistrarea in care Ciontu ar fi cerut mita 500.000 de euro

„O inregistrare nu e o dovada. Poate fi contrafacuta“, a spus fostul presedinte al PPRM


Deputatul PRM de Dolj, Lia Oana Vasilescu (foto), a declarat vineri, intr-o conferinta de presa, ca „negociaza“ cu citeva posturi tv pentru a difuza inregistrarea care ar demonstra ca fostul presedinte al PPRM, Corneliu Ciontu, a pretins anul trecut unui om de afaceri 500.000 de euro, ca sa faciliteze sprijinul PRM pentru PSD in alegeri. „Un om de afaceri a inregistrat pe telefonul lui personal convorbirea, iar joia trecuta am intrat in posesia casetei. Pe caseta se aude vocea lui Ciontu, care cere banii, trimis fiind de Miron Mitrea, pentru a chema presedintii de filiale din tara si a-i convinge sa mearga cu PSD in alegeri“, a declarat Oana Vasilescu. Aceasta a mai spus ca deocamdata nu poate face public numele omului de afaceri care a pus la dispozitie inregistrarea, precizind doar ca „este foarte cunoscut si face parte din PSD“.


La rindul sau, Corneliu Ciontu spune ca o asteapta pe Olguta in instanta daca aceasta va continua cu acuzatiile si ca e si el curios sa auda caseta: „O inregistrare nu e o dovada. Poate fi contrafacuta. Daca tine neaparat sa fie data in judecata… Deocamdata n-am dat-o in judecata, m-am gindit ca e prea tinara, necoapta. Ce treaba sa am eu cu PSD, cind vreau sa merg cu curentul popular. Chiar sint si eu curios sa vad de la ce om de afaceri pesedist am cerut bani“, a spus Ciontu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU