24.5 C
Craiova
miercuri, 22 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn elev a murit la Bilea Lac

Un elev a murit la Bilea Lac

Un elev de 12 ani, din Rimnicu Vilcea, a murit simbata, dupa ce a cazut in cap de pe o stinca, de la o inaltime de aproximativ 15 metri. Daniel P. era impreuna cu colegii, fiind insotiti de zece cadre didactice, intr-o excursie la Bilea Lac. Dupa cum spun profesorii, in jurul orei 11.00 au urcat, impreuna cu elevii, cu telecabina la Bilea Lac. Fiind la o altitudine de peste 2.000 de metri, zona era inca acoperita cu zapada.


„Am poposit pe un platou cu totii. Nu stiu exact cum s-a produs accidentul, dar am auzit la un moment dat doua dintre eleve strigind ca Daniel a cazut. Am ajuns prima la locul accidentului, dar era deja intins pe jos si plin de singe. Nu am stiut ce sa fac si am chemat salvamontistii. Cred ca Daniel nu a fost atent si nu a vazut marginea stincii“, a spus Viorica Titiran, unul dintre cadrele didactice care insotea copiii. Sositi la fata locului, salvamontistii au incercat sa-l resusciteze pe baiat, dar din nefericire fara nici un rezultat.


„Toate semnele aratau decesul, dar am facut toate manevrele de resuscitare. Cred ca a cazut in cap, iar oasele craniului au provocat o hemoragie“, a declarat Teodor Tulpan, salvamontist.


Trupul neinsufletit a fost transportat la Serviciul de Medicina Legala din Sibiu, pentru efectuarea necropsiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS