16.7 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitatePrimaria nu va semna receptia finala a lucrarilor de amenajare din jurul operelor lui Brâncusi

Primaria nu va semna receptia finala a lucrarilor de amenajare din jurul operelor lui Brâncusi

Conducerea Primariei Tirgu Jiu nu va semna receptia finala a lucrarii de amenajare peisagistica din jurul operelor lui Brâncusi. Lucrarea a fost finalizata in luna noiembrie a anului trecut si a fost finantata dintr-un credit acordat de Banca Mondiala. Costurile proiectului s-au ridicat la aproximativ un milion de dolari, Ministerul Culturii si Cultelor coordonind procesul de amenajare. La putin timp dupa finalizarea lucrarilor, pavimentul pus pe aleile din jurul operelor s-a transformat, in urma ploilor, in namol. Primarul municipiului Tirgu Jiu, Florin Circiumaru, a spus ca nu va semna, in aceasta toamna, receptia lucrarii: „Nu vom semna receptia finala a lucrarilor in conditiile in care rezultatul este dezastruos“. Receptia finala se semneaza la un an de la incheierea lucrarilor.


In paralel, Parchetul de pe linga Tribunalul Gorj a deschis o ancheta in care Paula Olteanu, coordonatoarea proiectului din partea Ministerului Culturii, este cercetata pentru neglijenta in serviciu. In prezent, dosarul se afla in cercetare la Politia Gorj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS