11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateViceprimarul Nedelescu sustine ca a fost amenintat cu moartea de afaceristul Adrian Mititelu

Viceprimarul Nedelescu sustine ca a fost amenintat cu moartea de afaceristul Adrian Mititelu

Viceprimarul Gheorghe Nedelescu sustine ca a fost injurat si amenintat cu moartea, luni, de controversatul om de afaceri craiovean Adrian Mititelu. „Depusese ieri (luni – n.r.), pe la ora 10.30, documentele pentru a i se elibera un certificat de nomenclatura stradala pentru o suprafata de 44 de hectare la Balta Craiovitei. Actele erau in curs de solutionare, dar el a venit pe la ora 13.10 sa faca scandal functionarilor de la hotelul Palace. I-a amenintat chiar cu bomba daca nu ii dau certificatul imediat. Desi acestia i-au spus ca se lucreaza la acte, a insistat, spunind ca ii trebuie pe loc. Vazind ca nu are succes, a venit la mine, deoarece eu le semnez, m-a amenintat cu moartea si m-a injurat. Dupa ce a plecat, a continuat sa-mi dea telefoane sa ma ameninte. Pina la urma, am iesit in fata primariei, unde erau si Solomon (Antonie Solomon – n.r.), Grigoras (Neculai Grigoras – n.r.) si Boboc (Virgil Boboc – n.r.) si a continuat sa ma injure. In aceasta situatie am revenit la birou. Am luat legatura cu avocatul Viorel Ursu, de la Bucuresti, si o sa ii transmit prin fax datele despre tot ce s-a intimplat. Mai tirziu o sa ma consult cu el, pentru a vedea ce avem de facut“, a declarat viceprimarul Gheorghe Nedelescu.


Contactat telefonic, controversatul om de afaceri Adrian Mititelu a prezentat o varianta diferita, sustinind ca angajatii primariei refuza sa ii elibereze actele. „O sa il dau eu pe Nedelescu in judecata! E adevarat ca am avut o iesire mai nelalocul ei, dar si el m-a injurat, poate chiar mai mult. Nici prin gind nu mi-a trecut insa sa il amenint cu moartea. Pe urma, am facut o afirmatie de genul «O sa vin si cu o bomba si o sa il aduc si pe Basescu sa vada modul in care lucrati voi», dar nu era ceva serios. Ei tot taraganeaza de vreo sase luni eliberarea certificatului meu de nomenclatura. Am si dovada ca l-am cerut prima oara atunci. Luni am venit sa redepun actele, pentru ca mi-au spus ca nu am toate cele necesare. De fapt, mi-a spus mie unul care lucreaza in primarie ca nu vor sa imi dea certificatul. Motivul e ca am interese de afaceri contrare cu cele ale lui Gigi. M-au luat pe mine de prost, dar eu am dovezi ca nu mint“, a precizat Adrian Mititelu.


Martorii la disputa dintre cei doi sustin insa ca nu au inteles prea clar de ce se certau si nici ce isi reprosau. Virgil Boboc, directorul RAT Craiova, care in jurul orei 15.00 se afla in fata primariei, a mentionat: „Nu eram foarte aproape de locul unde se aflau Nedelescu si Mititelu si nu am auzit prea bine. L-am vazut, intr-adevar, pe Mititelu gesticulind si l-am auzit ca tipa, insa nu am inteles ce spunea. Mai aproape de ei erau Solomon si Grigoras“.


Si primarul Antonie Solomon sustine ca nu a auzit disputa. „Eram angrenat intr-o discutie cu Boboc si Grigoras si nu mi-am dat seama de ce se certau. La un moment dat, eu i-am zis lui Mititelu ca il ajutam in limitele legii. Nu am auzit cind l-a injurat si nici daca l-a amenintat cu moartea, dar, daca Nedelescu spune asta, eu il cred. Nu e posibil sa se poarte asa cu un edil, ca la usa cortului“, a incheiat Solomon.


Neculai Grigoras, presedinte al PSD Craiova, nu a putut fi contactat, avind telefonul inchis.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS