10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateTentativa de omor la Mirsani

Tentativa de omor la Mirsani

O femeie din comuna doljeana Mirsani a ajuns ieri in stare grava la spital, dupa ce a fost injunghiata in piept de sotul ei. Paula Stelea, de 24 de ani, a lucrat citeva luni in Spania. Revenind acasa, femeia n-a mai vrut sa auda de sotul ei, Costel Stelea, si l-a anuntat ca vrea sa divorteze. Vestea nu i-a cazut prea bine barbatului, mai ales ca Paula il anuntase ca urma sa plece impreuna cu cei doi copii ai lor.


Marti dimineata a incercat pentru ultima oara sa o determine sa se intoarca acasa, insa intentia lui a avut un sfirsit dramatic, dupa cum a povestit fratele Paulei Stelea. „De dimineata am fost cu Paula la piata si dupa aceea am lasat-o cu fata mea cea mica acasa. Am auzit ca pe strada sora-mea s-a intilnit cu barbatu-sau. El a tras-o in casa la cumnatu-sau sa o convinga sa se intoarca la el, ca au doi copii impreuna. Ea nu a vrut sa se duca si atunci el a pus mina pe un cutit si o lovit-o de mai multe ori“, a spus Ion Danila.


Victima a fost transportata pentru ingrijiri medicale la Spitalul de Urgenta Craiova, de catre un echipaj al Serviciului de Ambulanta Dolj. Potrivit cadrelor medicale, starea tinerei era deosebit de grava, atit din cauza leziunilor suferite, cit mai ales ca urmare a cantitatii mari de singe pierdut. „Victima are o multitudine de plagi la nivelul fetei, toracelui si a membrelor superioare, dar si o plaga injunghiata precordiala. Este in soc hemoragic si urmeaza sa fie operata“, a declarat dr. Florin Croitoru, purtatorul de cuvint al Spitalului de Urgenta Craiova.


Ofiteri de la Politia Judiciara din cadrul Inspectoratului de Politie Dolj, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe linga Tribunalul Dolj, au inceput ancheta in acest caz. Oamenii legii au cam avut de lucru pina sa dea de autor, care parasise domiciliul, insa au reusit sa-l gaseasca pina la urma prin sat. Costel Stelea a fost retinut de politie, fiind cercetat pentru tentativa de omor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS