17.3 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCele mai in voga formatii din tara vor cinta la Zilele municipiului Tirgu Jiu

Cele mai in voga formatii din tara vor cinta la Zilele municipiului Tirgu Jiu

Cele mai in voga formatii din tara vor cinta la Zilele municipiului Tirgu Jiu, care vor avea loc in perioada 2 – 5 iunie. Formatiile Etnic, Impact, Activ si Pepe vor cinta pe 5 iunie, pe stadionul municipal, manifestarile incheindu-se cu un foc de artificii, sustin organizatorii. Doua dintre aceste trupe, Activ si Impact, au fost premiate la Gala MTV. De asemenea, formatia Candy si mai multe trupe locale vor urca simbata, 4 iunie, pe scena din Piata Prefecturii.


Programul manifestarilor mai cuprinde un spectacol de muzica populara sustinut de Ansamblul „Doina Gorjului“, expozitii de fotografie si pictura, o parada a mastilor, un concurs national de creatie, concursuri sportive etc. Un eveniment special va fi Cupa consiliilor la fotbal, la care vor participa consilierii locali si judeteni. Constantin Cretan, purtator de cuvint al Primariei Tirgu Jiu, a spus ca la Zilele Orasului vor participa delegati din partea a doua localitati din Germania si Bulgaria cu care municipiul este infratit. Costul total al manifestarilor se va ridica la peste un miliard de lei.


Fostul ministru al culturii, Ion Caramitru, invitat la Zilele municipiului Tirgu Jiu


Fostul ministru al culturii, Ion Caramitru, va fi invitat de autoritatile locale sa participe la Zilele Orasului. Acesta a fost declarat cetatean de onoare al municipiului Tirgu Jiu pentru contributia sa la restaurarea Coloanei fara sfirsit. Alaturi de acesta, vor fi invitate si alte personalitati carora le-a fost conferit titlul de cetateni de onoare. Este vorba despre medicul Serban Bradisteanu, Corina Peptan, campioana la sah, tenismanul Florin Mergea si medicul cardiolog Grigore Lupescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS