14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateIntreg satul Brabova se afla in... extravilan!

Intreg satul Brabova se afla in… extravilan!

Satul doljean Brabova nu exista, daca ne luam dupa situatia titlurilor de proprietate eliberate de comisia locala de fond funciar. Potrivit celor declarate de subprefectul de Dolj, Ion Groza, tot teritoriul localitatii Brabova se afla in… extravilan!


„Asa reiese din situatia intocmita de comisia locala. Pe titlurile de proprietate se specifica existenta curtilor si a constructiilor, dar in extravilan. Ar trebui ca gospodariile celor din Brabova sa stea in aer“, a declarat Groza.


Subprefectul a mai precizat ca functionarii de la comisia judeteana de fond funciar au luat hotarirea sa nu mai opereze, la cererea primarilor, modificarea suprafetelor specificate in titlurile de proprietate deja emise deoarece au aparut cazuri in care mai multi cetateni au acte pe aceeasi suprafata de teren.


„Modificam doar acele titluri de proprietate in care s-a gresit numele proprietarilor. In ceea ce priveste modificarea suprafetelor, asteptam intii sa se termine de aplicat legile funciare si apoi facem eventualele retusuri“, a conchis Ion Groza.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS