20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDirectorul si doi angajati ai unei firme de paza, reclamati pentru agresiune

Directorul si doi angajati ai unei firme de paza, reclamati pentru agresiune

Un copil sustine ca a fost batut de doi bodyguarzi din cauza unui conflict pe care l-ar fi avut cu fiul directorului executiv al firmei respective de paza si protectie.


Bogdan Costin Caraghin, de 15 ani, a avut o altercatie simbata seara cu un mai vechi dusman al sau, Laurentiu George Ungureanu, de 16 ani, in curtea Scolii nr. 24 din Craiova. Dupa conflict, Laurentiu Ungureanu s-a ales cu o vinataie la ochi, motiv pentru care tatal acestuia, Dumitru Ungureanu, director la firma de paza si protectie SC INTERGUARD GROUP SRL, i-a luat pe cei doi adolescenti de mina si i-a dus la Sectia 4 de Politie. Laurentiu Ungureanu a depus o plingere impotriva lui Bogdan Caraghin, sustinind ca ar fi fost lovit de acesta. Dupa ce au fost audiati, tatal si fiul au plecat impreuna la Spitalul de Urgenta Craiova pentru constatarea leziunilor in vederea eliberarii unui certificat medico-legal.


Intre timp, politistii au terminat si audierea lui Bogdan Caraghin si i-au dat drumul acasa. Adolescentul nu apucase sa se indeparteze prea mult de sectie ca, in dreptul bisericii de pe strada Paltinis, a fost acostat de Dumitru Ungureanu, care a coborit dintr-un autovehicul al firmei de paza, l-a suit cu forta pe baiat in masina si l-a dus la Sectia 4 de Politie. „Am crezut ca a fugit de la sectie si l-am adus inapoi“, a spus Ungureanu politistilor in momentul in care i s-a explicat ca se terminasera audierile si baiatul fusese trimis acasa.


Numai ca acum si Bogdan Caraghin avea alta varianta. Adolescentul a povestit ca in drum spre sectie ar fi fost agresat de doi bodyguarzi de la firma condusa de Ungureanu. „Caraghin era putin speriat si avea o echimoza la nivelul fetei, pe care nu o avusese cind a fost audiat. Adolescentul a fost insotit la spital, a fost consultat, dar nu s-a impus internarea. Am inteles ca a reusit totusi sa se interneze luni, dar nu a stat decit citeva ore in spital“, a declarat comisar Ion Constantin, seful Sectiei 4 de Politie Craiova.


Politistii asteapta acum certificatele medico-legale care sa ateste gravitatea leziunilor pentru fiecare dintre cei doi minori. Nu este exclus insa ca nici unul dintre copii sa nu primeasca mai mult de 20 de zile de ingrijiri medicale, situatie in care dosarul va fi trimis instantei de judecata pentru solutionare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS