Acasă Actualitate Craiovenii pot sesiza la 422.733 sau 984 zonele in care sint ciini...

Craiovenii pot sesiza la 422.733 sau 984 zonele in care sint ciini comunitari agresivi

-

Craiovenii pot sesiza, incepind de ieri, la numarul de telefon 422.733 sau 984, zonele in care exista ciini comunitari agresivi. La solicitarea cetatenilor, acestia vor fi prinsi de lucratorii de la Serviciul de ecarisaj si omoriti la stabilimentul de la Facai. Aceasta deoarece autoritatile au instituit carantina in oras dupa ce au descoperit recent un caz de turbare la o pisica.


Pentru a evita riscul imbolnavirii, in aceasta perioada, posesorii de ciini si pisici sint obligati sa se prezinte cu animalele la medicul veterinar, pentru a fi vaccinate antirabic, in caz ca acest vaccin a fost facut cu mai mult de un an in urma. Ciinii vagabonzi vor fi transportati in stabilimentul special amenajat in cartierul Facai, unde vor fi tinuti sub supraveghere 15 zile. Ulterior, animalele vor fi omorite daca nu sint revendicate de persoane care sa se angajeze ca le fac carnet de sanatate si vaccinul antirabic. Consiliul Local (CL) Craiova a aprobat ieri, in cadrul unei sedinte extraordinare, constituirea unui comandament antiepizootic, care va monitoriza in perioada de carantina operatiunea de vaccinare a ciinilor si pisicilor din oras.

ȘTIRI VIDEO GdS

Afaceri de succes. Serpico accelerează pedala în business, cu vehicule electrice Volkswagen

Gazeta de Sud. Împlinim 25 de ani. Spunem povestea a 25 de firme. În acest an, pe 15 martie, cotidianul Gazeta de Sud împlineşte 25 de ani de când primul număr al ziarului a văzut lumina tiparului. Cu această ocazie, oferim oportunitatea ca 25 dintre cei mai fideli colaboratori ai Gazetei de Sud din mediul de business să se prezinte în paginile ziarului.

Centru de izolare pentru coronavirus, în buza liceelor

Autorităţile doljene au stabilit ca la nivelul judeţului Dolj să existe două centre de izolare pentru pacienţi suspecţi de infecţie cu coronavirus....

Horoscop

Berbec S-ar putea să simţiţi o nelinişte, în urma unor evenimente din trecutul apropiat. Analizaţi bine situaţia, cereţi sfaturi celor apropiaţi, persoanelor...