Acasă Actualitate Vilcenii au stat in ploaie pentru mici si bere gratis

Vilcenii au stat in ploaie pentru mici si bere gratis

-

In cele trei zile dedicate „Sarbatorii berii“, desi a plouat torential, sute de cetateni s-au imbulzit in centrul municipiului pentru a primi micii si berea oferite gratis de organizatori. Cei care au gustat din plin distractia de sub umbrele au fost tinerii, nescapati insa din ochi de politisti, care au avut grija ca acestia sa nu se apuce de scandal.


Reprezentantii Primariei din Rimnicu Vilcea au hotarit ca anul acesta sa organizeze „Sarbatoarea berii“ in luna mai, nu vara, ca pina acum. Chiar daca in ultimele zile a plouat fara intrerupere, vilcenii au refuzat sa stea in casa si s-au dus in centru pentru a participa la festivitati la adapostul umbrelelor sau in corturile sponsorilor, care au venit cu o oferta speciala: cumperi mici si primesti bere gratis. Petrecaretii au savurat gustul berii chiar si in fuga, pentru ca nu toata lumea a avut liber. „Ce sa fac… Ma pregatesc sa plec la serviciu, dar, inainte, m-am gindit sa petrec un moment de relaxare, pentru ca asa este traditia de Zilele berii. Prietenii stiu de ce!“, a declarat Mihai S., de 25 de ani, din Rimnicu Vilcea. Alti vilceni au fost adusi la serbare de copiii lor, atrasi de vata pe bat si floricelele de porumb de la colt de strada. Au fost si cite unii care au petrecut ore in sir la mese, bucurindu-se de „pomana“ organizatorilor. „Daca e degeaba, de ce nu? Astazi sintem liberi si vrem sa profitam de aceasta ocazie. Desi a trecut Pastele, la noi e in continuare sarbatoare!“, a precizat un petrecaret. Tinerii, prezenti in numar mare la eveniment, au fost si principalii amatori de senzatii tari, alegind sa se dea in tiribombe care de care mai moderne. Si pentru ca atmosfera sa fie ca la carte, participantii s-au delectat si cu citeva concerte de muzica populara si usoara, sustinute de formatii consacrate. Sarbatoarea berii a constituit un prilej bun si pentru mici „afaceristi“, care au comercializat tot felul de suveniruri. Circulatia autovehiculelor a fost atent supravegheata de agentii rutieri, un echipaj al pompierilor a fost in permanenta la fata locului si intrega adunare a fost monitorizata de politistii de proximitate, care insa nu au inregistrat conflicte.

Avatar

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.