10.6 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePrimaria Craiova a alocat de la buget 200 de milioane pentru a cumpara... doua aspiratoare!

Primaria Craiova a alocat de la buget 200 de milioane pentru a cumpara… doua aspiratoare!

O privire atenta prin bugetul primariei craiovene scoate la iveala alocari de bani pentru achizitionarea de „maruntisuri“ dintre cele mai costisitoare. Spre exemplu, la capitolul „autoritati executive“ s-a alocat de la buget suma de noua miliarde de lei.


Cele mai mari fonduri la acest capitol sint destinate achizitiei de tehnica de calcul si pentru executarea lucrarilor de consolidare la Teatrul de Copii „Colibri“ – cite trei miliarde de lei. Restul, sint maruntisuri: consolidare bloc 13 Valea Rosie (600 de milioane de lei), sediu administratie pentru primarie (800 de milioane de lei) etc. Printre acestea, si 200 de milioane de lei pentru achizitionarea a doua aspiratoare! Suma da de gindit, avind in vedere ca pentru executarea unor lucrari de consolidare la sediul actual al Primariei Craiova s-au alocat doar 100 de milioane de lei. Lamuririle le-a dat Nicolae Pascu, directorul economic al primariei: „Unele mochete din primarie sint lipite de pardoseala, nu se pot scoate pentru a fi spalate. Era vorba despre doua aspiratoare performante, care si spalau mocheta, dar am renuntat la achizitionarea lor, pentru ca sint prea scumpe“. Cum suma nu se poate transfera la alte capitole din buget, ramine de vazut pe ce vor fi cheltuite cele 200 de milioane de lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS