5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFratele lui Dinel Staicu, dosar penal pentru ultraj

Fratele lui Dinel Staicu, dosar penal pentru ultraj

Politistii craioveni au definitivat cercetarile in cazul incidentului petrecut la sfirsitul saptaminii trecute in centrul Craiovei, cind un agent de la politia rutiera a fost injurat ca la usa cortului de fratele lui Dinel Staicu, pentru ca a avut tupeul sa-l opreasca pentru a-i cere actele masinii.


Fratele lui Staicu a avut simbata trecuta o altercatie cu un sofer in fata Pietei Centrale din Craiova, in timp ce se afla la volanul unui BMW. Doi agenti de la Biroul Politiei Rutiere Craiova, care se aflau in zona, i-au cerut sa opreasca, insa Marin Staicu i-a ignorat si a trecut ca glontul pe linga ei. Politistii au pornit in urmarirea lui, reusind sa-l prinda in intersectia bulevardelor Carol I cu Calea Bucuresti. Marin Staicu a coborit nervos din masina si l-a injurat pe unul dintre cei doi politisti care mai avea si tupeul sa-i ceara actele la control, dupa ce il oprise in trafic. „Bagate-as in p… ma-ti!“, „Ce esti, ba, bulangiu?“, „Ai inceput sa chelesti. Stiu ca numai desteptii chelesc, dar tu esti prost, fii al dracu’!“, este doar o parte din repertoriul folosit de fratele mai mic al lui Dinel, pentru a-l intimida pe agent. Politistul nu a schitat nici un gest pentru a contracara avalansa verbala a lui Marin Staicu, lasindu-l sa-si faca numarul, timp in care el completa procesul-verbal, in fata mai multor martori.


Pe baza actelor adunate, dosarul a fost trimis procurorilor Parchetului de pe linga Judecatoria Craiova, cu propunerea de incepere a urmaririi penale si trimitere in judecata a lui Marin Staicu pentru savirsirea infractiunii de ultraj. Daca va fi gasit vinovat, el risca o pedeapsa de la trei luni la sapte ani de inchisoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS