0.6 C
Craiova
sâmbătă, 29 februarie, 2020
Acasă Actualitate Canalul colector din Craiovita Noua ar putea fi decolmatat

Canalul colector din Craiovita Noua ar putea fi decolmatat

-

Autoritatile locale vor organiza o intilnire cu craiovenii pentru a se gasi solutii in legatura cu canalul colector din Craiovita Noua. In urma numeroaselor plingeri ale oamenilor, reprezentantii primariei s-au deplasat luna trecuta in teritoriu. „Miroase oribil acolo. Vom avea o intilnire pentru a realiza o decolmatare a canalului. In acest mod, apa va putea sa circule mai repede, iar cind vom avea banii necesari il vom si caseta“, a declarat viceprimarul Gheorghe Nedelescu.


Pentru decolmatarea canalului, municipalitatea trebuie sa aloce bani la rectificarea de buget din luna iunie. Daca suma va fi aprobata, va fi nevoie ca, la intrunirea consiliului local, consilierii sa modifice o hotarire mai veche. In hotarire era prevazuta realizarea studiului de fezabilitate a canalului. Deoarece presupunea o investitie in parteneriat cu guvernul grec, care intre timp a renuntat la virarea sumelor necesare, proiectul a fost abandonat. Municipalitatea a incercat sa reia colaborarea cu vechii parteneri, chiar Antonie Solomon a incercat sa faca lobby in acest sens. Neprimind nici un raspuns pozitiv, alesii locali au decis sa gaseasca singuri solutii pentru rezolvarea problemei. In prezent, nu se cunoaste suma care urmeaza sa fie folosita in acest scop.

ȘTIRI VIDEO GdS

Narcis Stoian este noul șef la DSP Gorj

Narcis Stoian a fost numit director interimar al Direcției de Sănătate Publică Gorj. Acesta a înlocuit-o în funcție pe Carmen Ivanov, destituită...